Isidora Bjelica lagala da je bolesna? Pismo njenog muža razjasniće vam sve! (FOTO)
Foto: Luka Šarac

potresna ispovest

Isidora Bjelica lagala da je bolesna? Pismo njenog muža razjasniće vam sve! (FOTO)

Suprug Isidore Bjelice, Nebojša Pajkić, oglasio se povodom suočavanja sa zlim glasinama da je njegova supruga lažirala tešku bolest, uz poruku za sve one koji su tvrdili tako nešto.
Objavljeno: 10:13h

Naježena monstruoznošću tog uma ova divna žena je završila sa visokim pritiskom i tahikardijama zastrašena kakvih monstruma ima. Posle nam je Isidorin asistent i prijatelj, Vojislav Bajić skrenuo pažnju da sa istog servera i lažnih profila dolazi nekoliko takvih napada. Moja izmučena i naivna supruga je već jednom slala dnevnim novinama svoju zastrašujuću dijagnozu sa potpisima konzilijuma da bi ućutkala jednu osobu sa sifilisom mozga koja je bila pionir takvog monstruoznog šikaniranja. Iako je prošla sve komisije i zvanično je proglašena invalidom jer sa kancerom ovariuma 3b samo dvadeset posto žena uspe da doživi pet godina, opet kidišu na nju besne ale, ne daju joj mira kao da se plaše da se ne rehabilituje i preživi. I živi. Ovde se slave mrtvi.

foto: Luka Šarac
Sada je prenaglo, posle mnogih otišao i Manda, jedan od najvećih, to je nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu i srpsko gluimište. Srbi kao da vole samo mrtve, valjda zato žive teraju ka grobu. Nisam rekao mojoj Isidori za sve obnovljene morbidne klevete jer ona kakva je odmah bi počela da metaniše i da se moli za te nesrećnike uplašena šta takve jezive psine čine njihovoj duši i eshatološkoj sudbini. Ali, onda sam razmišljao i shvatio da je ta kleveta zapravo najveći kompliment mojoj ljubavi... Moja predivna najhrabrija žena koja je prvo podnela najtežu operaciju u kojoj joj je izvađeno pola utrobe i tumor od 11 centimetara i to u epiduralnoj anesteziji, a onda je, nasuprot onih koji se plaše i vađenja zuba, izdržala stotine najtežih terapija, od toga tri ciklusa hemioterapije koje su toliko teške da jedan broj pacijenta izgubi volju za život samo od težine tih lekova, ali ne i moja ljubav, ona je znala da ode direktno posle hemioterapije i da peva sa tamburašima. Uz sve to je napisala 4 knjige i išla od nemila do nedraga da drži predavanja po napornim književnim večerima da bi izdržavala porodicu i da bi bespoštedno svojim savetima pomagala i drugim unesrećenim boleštinama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.