SANDRA OBRADOVIĆ OBJAVILA UZNEMIRUJUĆI KLIP NA KOME SE VIDI KAKO JE MUŽ MONSTRUOZNO UDARA! Stop nasilju nad ženama
Foto: Printscreen

monstrum

SANDRA OBRADOVIĆ OBJAVILA UZNEMIRUJUĆI KLIP NA KOME SE VIDI KAKO JE MUŽ MONSTRUOZNO UDARA! Stop nasilju nad ženama

Ona je objavila snimak na kome se vidi kako je partner krvnički udara

Objavljeno:

Sandra Obradović, odlučila je da stavi tačku na zlostavljanje kroz koje je prošla pa je otvorila dušu i iznela istinu.

Sandra je tokom noći otišla po svoju bebu, ali zbog cele drame koja je nastala, došla je policija.

Ona je objavila snimak na kome se vidi kako je partner krvnički udara.

Imam potrebu da sa svima vama podelim moju stranu price... moje ime je Sandra Obradovic, i u prvi plan bih istakla da je za mene u zivotu najbitnija uloga to sto sam majka jednog predivnog andjela koji se zove Andrej i ima samo 7 meseci i nije pored mene dok vam sve ovo pisem... Osim sto sam majka, smogla sam snage da priznam i da sam zrtva psihickog i fizickog nasilja vec dve godine od strane oca svog deteta.Nasilje nadamnom pocelo je dok sam bila u drugom stanju, kada sam vise puta zavrsavala u bolnici Narodni front i moglo je da se desi da se prevremeno porodim. Moja trudnoca bila je rizicna zbog udaraca koje sam dobijala skoro svakodnevno, kao i samog stresa, ali sam zbog straha o tome tada cutala i kao jedini prioritet u tim momentima sam videla da rodim svoje dete zivo i zdravo.Mozda ce neko reci da sam naivna, ali sam tada verovala da ce se nakon porodjaja neke stvari smiriti i promeniti, ali je postalo cak i gore, do granice nepodnosljivog.... Desavalo se da me udara i dok dete drzim u narucju.Otac mog deteta je nazalost vrlo mocan u ovom gradu, pa reci i pretnje koje mi je svakodnevno izgovarao nisu bile ni malo naivne i ulivale su mi ozbiljan strah. Osim sto me je vredjao, ponizavao, omalovazavao, govorio je da ce mi oduzeti dete, da ce me ubiti, da ce potplatiti ceo grad i da ima veze i poznanstva u svim drzavnim ustanovama, kao i u medijima, rekao mi je da ima toliku moc da me predstavi najgorom osobom, majkom i da ce me smestiti u ludnicu.I pored svega toga skupila sam hrabrosti i snage i odlucila sam se da verujem u pravni sistem nase drzave, pa sam preduzela sledece korake i pokusala da pronadjem pravdu na tom putu...

Објава коју дели Sandra Obradovic (@missobradovic) дана

Uz snimak Sandra je objavila i ispovest u kojoj je iznela sve detalje svog nesrećnog života sa muškarcem koji je očigledno ne zaslužuje.

Svaki muškarac koji digne ruku na svoju lepšu polovinu može biti okarakterisan kao monstrum i mora odgovarati pred zakonom.

Osuđujemo oštro bilo kakvo nasilje. Stop nasilju nad ženama.

(Espreso.co.rs / Lazar Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.