VESNA DEDIĆ NASTAVLJA DA VODI EMISIJU "BALKANSKOM ULICOM"! Neće biti na Rts-u, već na ovoj televiziji!
Foto: printscreen

ekskluziva

VESNA DEDIĆ NASTAVLJA DA VODI EMISIJU "BALKANSKOM ULICOM"! Neće biti na Rts-u, već na ovoj televiziji!

Prelazi na televiziju koju mnogi vole

Objavljeno:

Dedićeva je nakon 30 godina saradnje u martu ove godine rešila da sa autorskom emisijom “Balkanskom ulicom” napusti Javni servis Srbije, a trenutno uređuje studio u kojem će narednih dana ugostiti sagovornike.

Nakon što je, kako su sa RTS-a istakli, Vesna Dedić inicirala da se sporazumno raskine ugovor posle tri decenije uspešne saradnje, voditeljka je nakon brojnih pregovora odlučila da sa autorskom emisijom ipak pređe na “Novu S”, saznaje “Blic”.

foto: Printscreen

- Vesni nije bilo lako da napusti RTS i ekipu sa kojom je godinama sjajno sarađivala. Ipak, shvatila je da je vreme da ode, a kada se pročulo da je dala otkaz pristigle su brojne ponude. Pregovarala je sa televizijama i portalima i nakon što je razmislila o ponudama koje je dobila sa različitih strana, njen izbor je pao na “Novu S” - otkriva izvor i dodaje:

- U narednih nekoliko dana će početi sa snimanjem. Sprema se uveliko i traži sagovornike koje će ugostiti, a ono čemu je trenutno posvetila najviše pažnje jeste uređenje studija. I sama se bacila na izbor scenografije, vodi računa o svakom detalji u želji da sve bude baš onako kako je zamislila. Ipak je ovo prvi put posle 30 godina da će emisija biti u novom ruhu i okruženju.

Kako se dalje saznaje, suština same emisije “Balkanskom ulicom” se neće promeniti sa transferom.

foto: Printscreen

- Što se koncepta emisije tiče, ostaće sve isto, neće biti nekih većih izmena. To je Vesnino autorsko delo i dala mu je svoj pečat, a čelnici “Nova S” su se složili sa njenim predlogom da sve ostane baš kako je godinama unazad radila i postigla uspeh. Iako joj je teško pao odlazak sa RTS-a, Vesna se raduje novom početku i puna je entuzijazma - zaključio je izvor.

Kako bismo proverili navode, stupili smo u kontakt sa Vesnom Dedić koja je bila tajanstvena i poručila da još uvek ne može da priča o detaljima prelaska.

- Ne mogu još uvek ništa da pričam, ni o pregovorima ni o emisiji. Tek za jedno nedelju, dve ću se oglasiti povodom prelaska - kratko je poručila voditeljka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.