DIVNA VEST U PORODICI ŽIVOJINOVIĆ, BRENA DOBILA JOŠ JEDNU SNAJKU! Viktor obradovao roditelje i ukućane
Foto: Printscreen Instagram

sandra se uselila

DIVNA VEST U PORODICI ŽIVOJINOVIĆ, BRENA DOBILA JOŠ JEDNU SNAJKU! Viktor obradovao roditelje i ukućane

Viktor i Sandra krenuli su sa opremanjem prostora u kom će živeti

Objavljeno:

Devojka Viktora Živojinovića stigla je u porodični dom na Bežanijskoj kosi. Izgleda da je najmlađi Brenin i Bobin sin rešio da se skrasi. Na duže staze.

Prema pisanju domaćih medija, Viktor Živojinović (22) je u vilu na Bežanijskoj kosi doveo devojku Sandru Miljaković (26) sa kojom je u vezi nepunih godinu dana. Viktor i Sandra će živeti u jednom delu kuće koji su već uveliko počeli da renoviraju i opremaju, te su tokom vikenda viđeni kako kupuju nameštaj.

foto: Luka Stojanović

– Viktor i Sandra su nerazdvojni od prvog dana i baš se vole. On je čak zbog nje rešio drastično da smrša. Devojka ga je motivisala da istraje u dijeti i treninzima, pa je uspeo da skine čak 54 kilograma – priča dobro obavešten izvor za domaće medije i dodaje da se mladi par odlučio za zajednički život tokom pandemije korone:

Sandra je tokom vanrednog stanja uglavnom boravila kod njega u kući. Tada se zbližila i sa Brenom, jer ju je svakodnevno šminkala. Brena je toliko oduševljena njenim umećem da je počela da je reklamira i na društvenim mrežama. Ona i Boba su čak i predložili da se Sandra preseli kod njih. Kod Brene i Bobe ima dovoljno mesta za sve, Viktoru su već namenili dobar deo vile u kome on boravi sa Sandrom. Dogovorili su se da se okupljaju samo za ručkom, a da u ostatku dana mogu da se osame. Rešili su da opreme sobe po svom ukusu, pa su prošlog vikenda kupili nov nameštaj.

– Ona je izabrala novu spavaću sobu, a Viktor je bez pogovora sve platio – dodaje izvor.

foto: printscreen

Iako su isplanirali zajednički život, izgleda da najmlađi Živojinović još uvek ne planira da se ženi.

– Odlepio je za Sandrom, ali još neće da se ženi. Rekao mi je da će o braku da pričaju tek kad ona završi fakultet – kaže za domaće medije isti izvor.

Sandri je Viktor prva velika ljubav.

– Sandra nije imala poznate momke, pa nije navikla na pažnju medija. Imala je nekoliko kratkih veza, a svojevremeno je pokušavao da je osvoji Marko Miljković! Oboje su iz Brusa i imaju zajedničke prijatelje, ali Sandra nikad nije želela da bude sa njim – kaže izvor.

Inače, Brenina snajka je iz Brusa, a u Beogradu studira srpski jezik i književnost, a radi kao šminkerka.

Izgleda da joj ovo drugo ide zaista sjajno budući da je svoje šminkerske veštine upotebila da ulepša muzičku divu tokom izolacije što smo mogli i da vidimo na fotografijama koje je Brena objavljivala na svom Instagram profilu.

Podsetimo, najmlađi član porodice Živojinović, prvi put je "uhvaćen" u javnosti sa Sandrom krajem prošle godine na premijeri predstave "Lepa Brena prodžekt". Njih dvoje su pozirali sa Lepom Brenom pre ulaska na predstavu.

(Espreso.co.rs/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.