PRIČALA JE KAKO JE IZDRŽLJIV U KREVETU, A ONDA RASKID! Isplivale pikanterije Darine veze sa 17 godina mlađim dečkom
Foto: printscreen

voli sportiste

PRIČALA JE KAKO JE IZDRŽLJIV U KREVETU, A ONDA RASKID! Isplivale pikanterije Darine veze sa 17 godina mlađim dečkom

Folk zvezda Dara Bubamara od biznismena Milana Kesića razvela se 2017. godine, a iste godine uplovila je u romansu sa srpskim košarkašem Nemanjom Bezbradicom

Objavljeno:

Dara je svim silama od javnosti krila emotivnu vezu sa 17 godina mlađim dečkom, pa nikada nisu uslikani zajedno na javnom mestu.

Ipak, Dara je bila voljna da priča o detaljima njihove veze, a čak je u javnost iznela i to kakvi su im intimni odnosi.

- Nemanju i mene povezuju strast i odličan s*ks. Pravi je zavodnik i zna kako da zadovolji moju ludačku energiju. To mi jako prija i jednostavno smo kompatibilni. Sportista je, fizički je jak i izdržljiv u krevetu - rekla je Dara kada su je 2017. godine pitali za Bezbradicu.

foto: Starsport©

Oko godinu dana trajala je njihova romansa, a okončali su je u novembru 2018. godine, navodno, kada je Daru Bezbradica zaprosio.

- Dara Bubamara je bila zaljubljena u Nemanju, ali nije bila spremna za brak. Čim ju je pitao da se uda za njega odlučila je da raskine jer je shvatila da ne žele istu budućnost. On traži brak i želi da stvori porodicu, a njoj je karijera prioritet. Već dva puta se udavala i ne želi da srlja u treći brak - otkrio je izvor blizak pevačici za "Informer".

Postoji i druga verzija raskida ovog para, a prema kojoj je Bezbradica od roditelja krio vezu sa pevačicom. Kada je Dara to saznala, dala mu je šut-kartu i rešila da ga zaboravi.

- Nemanja je shvatio šta je izgubio, pa je seo sa roditeljima i priznao im da je bio u vezi sa Darom, a da ga je ona ostavila upravo zbog njih. Kada su to čuli, nije im bilo svejedno, pa su posavetovali sina da je pozove i traži oproštaj. Njima je najvažnija Nemanjina sreća i ne žele da se nervira zbog predrasuda koje su oni imali o Dari - otkrio je izvor za „Alo!“.

Dara Bubamara je godinu i po dana je emotivno slobodna, bar kada je reč o javnosti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.