ACO PEJOVIĆ DONIRAO BOLNICAMA MEDICINSKU OPREMU I POTREPŠTINE: Pogledajte koliku sumu novca je pevač pukao!
Foto: Ana Paunković

hiljade i hiljade su u pitanju

ACO PEJOVIĆ DONIRAO BOLNICAMA MEDICINSKU OPREMU I POTREPŠTINE: Pogledajte koliku sumu novca je pevač pukao!

Prva hirurška i Neurohirurgija u Beogradu, bolnice u Prijepolju, Podgorici, Budvi i Nikšiću dobile su medicinsku opremu i dezinfekciona sredstva, dok je svaki zdravstveni radnik dobio set za ličnu higijenu

Objavljeno: 11:02h

Aco Pejović donirao je zdravstvenim radnicima medicinsku opremu i dezinfekciona sredstva u vrednosti od oko 20.000 evra!

Kolona kombija puna neophodbih sredstava za rad naših zdravstvenih radnika najpre je stigla u rodni grad naše muzičke zvezde u Prijepolje, u tamošnju bolnicu, dok su danas iste donacije stigle na Prvu hiruršku i Neurohirurgiju Kliničkog centra u Beogradu. Bolnice u Podgorici, Nikšiću i Budvi, takođe su opskrbljene potrebnim dezinfekcionim sredstvima i medicinskom opremom.

foto: Printscreen Youtube

Humani gest Ace Pejovića podržao je i njegov venčani kum i vlasnik kompanije "Sterling" Nebojša Mrvaljevič koji je svim zaposlenim zdravstveni radnicima u pomenutim bolnicama donirao setove za ličnu higijenu.

Ovo inače, nije prvi put da ovaj kumovski dvojac reaguje u kriznim siguacijama i svojim humanim delima pomažu tamo gde je potrebno, o čemu svedoče brojni ljudi i i stitucije, ali o čemu nikada nisu hteli javno da govore.

Gest vredan pomena, vredan hvale, a ujedno neka bude primer i drugima da slede njihova dela.

foto: Printscreen Youtube

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.