Manda će u Nebeskoj kafani napokon glumiti sa svojim idolom! To je 1 od ovih za stolom, pogađate koji?
Foto: cover

ispuniće mu se želja!

Manda će u Nebeskoj kafani napokon glumiti sa svojim idolom! To je 1 od ovih za stolom, pogađate koji?

Manda je otišao u Nebesku kafanu gde će ga sačekati kolege glumci i njegovi prijatelji, kao i idoli
Objavljeno:

Legendama se pridružila još jedna legenda, koja će sigurno imati značajno mesto za stolom Kafane kod besmrtnih. I Manda u Nebeskoj kafani! I to između 2 najveća cara! Sad će zajedno piti onu domaću, koju je najviše voleo... Uz Gagu Nikolića, Pavla Vuisića, Zorana Radmilovića, Batu Stojkovića, Batu Živojinovića, Boru Todorovića, Preleta i druge bome od sada će stajati i Milorad Mandić Manda.

foto: Dado Đilas
Evo šta je Manda rekao o Bati Stojkoviću. Zbog čega ste odlučili da podržite manifestaciju Dani Danila -Bate Stojkovića? - Veliki sam poštovalac lika i dela pokojnog glumca Danila - Bate Stojkovića koji mi je bio uzor u poslu. Zbog toga sam otišao u Vrnjačku Banju da podržim ovu manifestaciju, ali takođe i zbog njegove supruge Olge koju veoma cenim. Nas dvojica nikada nismo igrali zajedno, a možda je to i srećna okolnost, jer kakav je on glumac bio, ko zna da li bih nakon tog iskustva nastavio da se bavim istim. (smeh)

Kako ste ga doživljavali? - Voleo je mlađe generacije
svojih kolega i sećam se da je nakon premijere filma Lepa sela, lepo gore svakom od nas koji smo igrali pojedinačno prišao i oduševljeno čestitao. Postoji mnoštvo anegdota
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.