KAKO HURRICANE SLAVI PRVI MAJ: Koju članicu Hurricane služi dečko, a kojoj nije do slavlja?
Foto: Espreso.co.rs/Emilija Jovanović

slavlje

KAKO HURRICANE SLAVI PRVI MAJ: Koju članicu Hurricane služi dečko, a kojoj nije do slavlja?

Popularne dame ekskluzivno za Espreso.co.rs

Objavljeno:

Vanredno stanje i epidemija virusa korona ove godine je svima pokvarila planove, pa i one planove za proslavu Prvog maja.

Članicama popularne grupe "Hurricane", korona je pokvarila odlazak na "Evroviziju", a nas je zanimalo kako je ova epidemija uticala na Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić, i na planove ove tri dame za proslavu Međunarodnog praznika rada.

Ksenija je ranijih godina ovaj dan slavila uz roštilj i brojne prijatelje, a danas sa njom neće biti svih onih sa kojima je ranije obeležavala Prvi maj.

– Ove godine će Prvi maj biti malo drugačiji za mene. Proslaviću ga u intimnijoj atmosferu, sa porodicom, a Knez (tata) i moj dečko će da kuvaju, a ja ću da uživam - otkrila je Ksenija za naš portal.

S druge strane, Sanja nije baš zagrejana za slavlje ove godine.

– Kako stvari stoje, ove godine ću Prvi maj proslaviti kod kuće, što preporučujem i drugima. Ja nisam nešto vatreni fan proslavljanja 1. maja, tako da mi neće teško pasti da ga ne proslavim - rekla nam je Vučićeva. Nas je zanimalo da li postoji neki Prvi maj koji je možda njoj ostao u lošem sećanju.

– Ne mogu baš da se setim nekog koji mi je konkretno ostao u lošem sećanju, ali možda mogu da kažem da mi je to svaki put kada sam ga provela radeći - odgovorila nam je Sanja.

Prošle godine, Ivana je ovaj praznik slavila na egzotičnoj destinaciji. Ove godine će to biti mnogo skromnije.

– Ove godine, Prvi maj proslavljam kod kuće sa svojim najbližima. Ja sam neko ko voli praznike i ko im se raduje. Uglavnom ih proslavljam sa porodicom. Prošle godine sam spojila svoj rođendan i Prvi maj. Tada sam bila sa prijateljima na Karibima i bilo je jako zabavno - rekla nam je Ivana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.