ZAPAZILI SMO JE PO VRELIM SCENAMA, ONDA SE UMALO UDALA ZA NAŠEG GLUMCA: Danas radi na dvoru i izgleda drugačije!
Foto: printscreen

totalna transformacija

ZAPAZILI SMO JE PO VRELIM SCENAMA, ONDA SE UMALO UDALA ZA NAŠEG GLUMCA: Danas radi na dvoru i izgleda drugačije!

Povukla se iz javnosti, a umalo da završi kao žena našeg popularnog glumca

Objavljeno:

Teodoru Miljković zapazili ste kao Gabrijelu u seriji "Budva ne pjenu od mora". Ona je glumila devojku zgodnom Crnogorcu Nikoli Šoću, sa kojim je snimala i vrele scene za potrebe ove serije, a zanimljivo je i to da su njih dvoje jedno vreme bili i u vezi.

U seriji koja je bila veoma popularna na našim malim ekranima, Teodora je igrala 2015. uz sjajnu glumačku ekipu, od Mime Karadžića, preko Ljiljane Blagojević do Marka Nikolića.

- Divno mi je s Teodorom, ali u toku protekle godine imali smo previše obaveza, bili smo rasejani, pa zbog toga ni sami nismo znali na čemu smo. Sad smo sigurni da je naša ljubav prava - govorio je ranije Nikola, međutim njihova ljubav se ubrzo ugasila.

Nakon raskida sa Nikolom, Teodora je ušla u vezu sa glumcem Viktorom Savićem, koji je bio 12 godina stariji od nje, te pisalo da će nju odvesti pred oltar, međutim usledio je raskid, ali o razlozima nikada nisu govorili u javnosti.

Teodoru više nismo imali prilike da vidimo na malim ekranima, ali je na društvenim mrežama i te kako aktivna. Često pratioce obraduje svojim fotgrafijama sa putovanja, te je promenila i boju kose, sada je znatno svetlija. Kako je sama napisala, ona radi na Dvoru, a to malo ko zna.

summer in the city ?

Објава коју дели Teodora Miljković (@laylareiko) дана

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.