DA LI OVO ZNAČI BANKROT? SRPSKE INFLUENSKERKE PRIZNALE KAKO ŽIVE SADA KAD JE ZARADA STALA: Uticalo na njihov posao!
Foto: printscreen

jedna ima ušteđevinu za crne dane

DA LI OVO ZNAČI BANKROT? SRPSKE INFLUENSKERKE PRIZNALE KAKO ŽIVE SADA KAD JE ZARADA STALA: Uticalo na njihov posao!

Poznate srpske influenserke ispričale su na koji način trenutna situacija utiče na njihov posao

Objavljeno:

Često se spekuliše o zaradama domaćih influensera, a Dunja Jovanić, Ena Čubrilo, poznatija kao Ena Luna, i Anastasija Đurić su sada otvoreno govorile o tome za hrvatski portal 24sata.hr.

juče, kad sam bila lepa.

Објава коју дели Dunja Jovanic (@imfashionbabe) дана

- Zarada ne mora biti povezana s brojem pratilaca već s ciljnom grupom. Važno je imati uticaj na ljude koji vas prate. Novac zavisi o sposobnosti influensera da se ''proda'' - rekla je Dunja.

- Zarađujem pristojno. Bitan je broj pratilaca, ali ne i presudan. Važno je imati uticaj i da se taj uticaj oseti - navela je Anastasija.

- Mislim da je jako nepristojno pričati o bilo čijoj zaradi pa tako i mojoj. Može se lepo živeti od ovog posla, ali ništa ne dolazi preko noći. Prošlo je više od godinu i po kada sam dobila svoj prvi angažman. Radila sam u jednoj firmi i snimala video snimke iz hobija. Velik broj pratilaca je poželjan, ali ne i presudan - istakla je Ena za pomenuti medij.

- Mnogo poslova sam prebacila jer trenutno nije dobro vreme. No, nisam stala s kreiranjem sadržaja. Trudim se da ljudima pružim razonodu tokom ovih teških dana - dodala je Anastasija.

- Moj posao je kao i svaki drugi iako to tako na prvu ne izgleda. Na neki način trpi, ali nisu odložene sve kampanje. Nadam se da će se svima situacija popraviti do kraja godine - iskrena je Ena.

Jedno od pitanja na koje su influenserke odgovorile je i da li imaju ušteđevinu za "crne dane".

- Moja baka Mira me uvek učila kako treba imati novac za ''crne dane''. Od malena sam naučila da cenim novac i budem nezavisna žena. Ovaj posao je na neki način nestabilan i moguće je da postaneš nezanimljiv. Svesna sam da neću biti zauvek popularna, a nikada nisam bila osoba koja rasipa novac - rekla je Dunja.

- Ranije sam bila osoba koja štedi, ali sam s vremenom prestala to da budem. No, moram se ''popraviti'' - priznala je Anastasija.

- Trenutno nije vreme za impulsivnu kupovinu. U Srbiji većina toga nije dostupno na onlajn šopovima pa su mi troškovi svedeni na minimum - kaže Ena.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.