BILE SU SVIMA OMILJENE, A ONDA SU NA VRHUNCU SLAVE NAPUSTILE ESTRADU: Ove pevačice su zbog muževa okačile mikrofon!
Foto: printscreen

jednu je muž pokušao da ubije

BILE SU SVIMA OMILJENE, A ONDA SU NA VRHUNCU SLAVE NAPUSTILE ESTRADU: Ove pevačice su zbog muževa okačile mikrofon!

Kada su bile vrhuncu karijere i svakodnevno punile novinske stupce, one su odlučile da se povuku iz javnosti i posvete se privatnom životu. Neke od njih su to svojevoljno uradile i nikada se nisu pokajale, dok je druge porodična tragedija naterala na takav potez

Objavljeno:

Vesna Pisarović je 2000-ih bila jedna od najpopularnijih pevačica sa brojnim hitovima, ali je na iznenađenje mnogih iznenada je odlučila da se povuče sa estrade.

Ona se udala za Ozrena Pupovca, sina hrvatskog političara Milorada Pupovca, i sa njim se odselila u Berlin.

Posle izvesnog vremena vratila se muzici, ali se posvetila drugom žanru - džezu.

Pre dve godine istakla je da se nikada nije pokajala zbog te odluke.

- Mogu samo reći da nipošto ne žalim za ovom radikalnom odlukom skretanja prema džezu, koja čak i uprkos jednog sasvim trnovitog puta dugogodišnje pripreme, raznih žrtvovanja te svakodnevne discipline, zapravo i neprestano i neiscrpno ispunjava - rekla je tada Vesna.

Pevačica Nataša Đorđević gradila je uspešnu muzičku karijeru, a onda je 2010. godine sve stalo. Kako je tada tvrdila, nevenčani suprug pokušao je ubije tako što je na cesti pokušao svojim automobilom da njeno zgura sa puta.

- Vozila sam mamu kod lekara i u povratku sam primetila da me Goran, s kojim sam raskinula još pre godinu dana, prati. Počela sam da bežim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom - rekla je Nataša pre nekoliko godina.

- Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu - ispričala je za medije 2010. godine. Cela situacija joj je veoma teško pala zbog činjenice da sa pomenutim čovekom ima sina.

foto: Printscreen/Facebook/Natasa Djordjevic

Pevačica Lina Božović Marković bila je velika zvezda devedesetih, a njen hit "Bumbar" iz 1996. godine obeležio je ovaj period na domaćoj muzičkoj sceni, međutim zbog smrti oca povukla se sa estrade.

Lina je poreklom iz Crne Gore, pokrenula je sopstveni biznis, a pored toga i dalje se bavi muzikom, ali daleko od reflektora i estrade.

- Imam agenciju koja se bavi organizacijom događaja, muzičkih, sportskih, turističkih. Postoji jedan bend s kojim radim poslednje dve godine u Crnoj Gori, u maju ulazimo u studio pa će biti novih pesama. Ne znam šta će biti od toga, ali mi ćemo se sigurno lepo zabaviti - ispričala je jednom prilikom za domaće medije.

Lina je majka dve ćerke, Eme i Katarine, a nakon gubitka oca zadesila ju je još jedna porodična tragedija kada joj je preminuo suprug.

foto: Printscreen Instagram

Pevačica Dajana Penezić u svet estrade kročila je kao veoma mlada, njene pesme “Levo, levo”, “Sledeći”, “Andrenalin” bile su veliki hitnovi, ali ona je odjednom ipak odlučila da se povuče sa estrade i posveti fakultetu.

Naime, iako je lepoj Užičanki karijera bila u usponu i predviđali su joj veliki uspeh na domaćoj javnoj sceni, ona je u jednom trenutku odlučila da se povuče i u potpunosti se posveti studijama na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Ona se pre pet godina pohvalila diplomom državnog fakulteta i zvanjem doktorke, što je oduševilo sve njene prijatelje, ali i celokupnu javnost.

U avgustu prošle godine, Dajana je rekla sudbonosno "da" svom partneru fudbaleru Darku Gojkoviću, a početkom ove godine postali su roditelji sina Alekseja.

Buba Miranović je pre tridesetak godina važila je za jednu od najlepših pevačica na estradi, ali u jednom trenutku se potpuno povukla iz javnosti.

Poznata pod estradnim imenom Buba Miranović, a ime koje je dobila po rođenju joj je - Biljana Bosiljčić, što malo ko zna. Na početku karijere, tokom jednog od nastupa, upoznaje supruga Žiku i odlučuje da se sa svega 19 godina uda za njega.

Karijera joj je išla uzlaznom putanjom, međutim ona se povukla iz javnosti i posvetila privatnom životu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.