NIKO NE ZNA, ZAVELA GA JE ALEKSANDRA RADOVIĆ: Glumica posle užasanog razvoda sa muzičarem postala samohrana majka!
Foto: RTV Pink Printscreen

reč je o lepoj rosi

NIKO NE ZNA, ZAVELA GA JE ALEKSANDRA RADOVIĆ: Glumica posle užasanog razvoda sa muzičarem postala samohrana majka!

Daninu Jeftić svi pamtite po ulozi Rose, Tirketove devojke, u filmu "Montevideo, Bog te video", a iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru u Srbiji, sa glumicom se život malo poigrao

Objavljeno:

Danina je odrastala u Australiji, gde se preselila zbog rata u Sarajevu. Popularnost je stekla u seriji "Pare ili život", a tu ulogu dobila je kada se doselila u Srbiju. Ipak, Bjelin film je bio to što ju je vinulo u zvezde.

- Vrištala sam od sreće deset minuta kad mi je Bjela javio da sam dobila ulogu u Montevideu. Bila sam presrećna što sam deo te ekipe i danas osećam ponos zbog toga - rekla je Danina u jednom intervjuu.

Danina je 2013. godine rešila da napusti glumu zbog toga što je želela da osnuje porodicu. Ona se pred crkvenim oltarom udala 2013. u Beogradu za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca, a ubrzo su dobili sina Maksima.

Kad je beba imala osam meseci bračni par je spakovao kofere i odselio se u Australiju.

Brak sa Kukanjcem okončala je posle godinu dana od venčanja u Sidneju i danas je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja. Razvod je, kako su navodili mediji, bio težak.

- Moj sin je sada porastao, ide u vrtić i ima svoj svet, tako da mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju, samo da se dogode prave uloge. Verujem i da hoće jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo- optimistična je bila Danina.

Aleksandar Kukanjac, producent i menadžer, postao je poznat javnosti kao dečko pevačice Aleksandre Radović. Njih dvoje su bili zajedno na samom početku njene pevačke karijere.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.