NAJPOZNATIJI INFLUENSER U SRBIJI JE NEKADA BIO VOJNIK! Sada samo za Espreso opleo po Baki Praseta, Luni, Dari...
Foto: Privatna arhiva

tiktok zvezda #7

NAJPOZNATIJI INFLUENSER U SRBIJI JE NEKADA BIO VOJNIK! Sada samo za Espreso opleo po Baki Praseta, Luni, Dari...

Bogdan Ilić mi je dosta antipatičan postao, ne sviđa mi se uticaj njegov na današnje klince

Objavljeno: 18:28h

U okviru našeg serijala "TIKTOK Zvezda" kontaktirali smo mladog i popularnog Mitra Popovića, koji nam je otkrio dosta detalja o svom životu.

On je nekada bio vojnik. pa model, a sada je tiktoker. Pojavljivao se u reklamama i spotovima, međutim, vrlo iskreno je pričao o ljudima na našoj estradi.

Za početak smo ga pitali kako bi se predstavio čitaocima?

Ja sam Mitar Popović, radim kao model I fitnes trener. Završio sam Zemunsku gimnaziju i posle nje sam otišao u vojsku, radio sam kao profesionalni vojnik u Gardi, a spletom raznih životnih okolnosti, sada se bavim totalno drugačijim poslom. Konkretno, modelingom se bavim već malo više od godinu dana, I za taj relativno kratak period sam snimio nekoliko estradnih spotova, raznih reklama i odradio par kampanja za neke modne brendove. Takođe sam i zaštitno lice jednog salona lepote u Beogradu.

1.Stekao si veliki broj pregleda, kako se to desilo?

- "Iskren da budem ni sam nisam očekivao da će moj Tik Tok nalog toliko brzo početi da raste, snimam manje od mesec dana, a dobio sam već 10 k pratilaca i oni su mi podstrek da nastavim sa snimanjem."

2.Kada si se odlučio na snimanje, da li si se plašio komenatara i rekacija?

- "Iskren da budem nisam osoba koja je zavisna od tuđeg mišljenja, u današnjem svetu će uvek postojati ljudi koji te vole i oni koji te manje vole, ne vole iliti hejtuju, tako da sam svestan tih činjenica I one mi ne predstavljaju nikakav problem."

3.Da li si imao neko neprijatno iskustvo?

- "Nisam, komentari su u najvećem broju vrlo pozitivni, a i poruke koje dobijam, tako da se za sada ne žalim."

4.Šta želis da dobiješ snimanjem na tiktoku?

- "Zanimljivo pitanje. Početna ideja je bila da snimam iz čiste zabave, ali sada uviđam da mi ovo može biti dobra reklama, s obzirom da se bavim modelingom, tako da ću verovatno nastaviti u tom smeru da razvijam svoj nalog, ali elementi zabave neće izostati, to je sigurno."

5.Kada bi zavirili u tvoje poruke, šta bismo videli?

@__popinator

Je l cete se odma napiti prvo vece kad Vucko proglasi kraj vandrednog stanja? ?##funny ##foryoupage ##foryou ##fyp

♬ original sound - despikrespi

- "Ima zaista mnogo zanimljivih poruka, nekada se i dobro nasmejem moram priznati kada pročitam neke od njih, od bračnih ponuda preko raznoraznih komplimenata, ima svega zaista, neretko mi ulepšaju dan."

6. Da li bi nekada iskoristio svoju popularnost i imao avanturu za noć sa nekim svojim fanom?

- (Smeh) "Taman posla, ja sam ozbiljan dečko." (Smeh)

7.Koji tiktoker te najviše nervira, a koga voliš da gledaš?

-"Kada ulazim na Tik Tok ne ulazim sa ciljem da bih se nervirao, a i da bi me neko iznervirao morao bi da bude ozbiljan kreten, tako da takvih za sada još uvek nema ili bar još uvek nisam naisao na njih. A Bondisimo mi je definitivno najbolji tiktoker trenutno, prvenstveno zbog svojih imitacija koje su zaista odlične."

8.Sta misliš o jutjuberima, ko te tu nervira?

- "Bogdan Ilić mi je dosta antipatičan postao, ne sviđa mi se uticaj njegov na današnje klince, napravio je sjajnu priču I umesto da iskoristi popularnost i bude pravi uzor deci koja ga prate, on je dosta skrenuo sa tog puta."

9. Da li bi ušao u rijaliti?

-"Imao sam već neke ponude, ali sam ih odbio, jer svoju karijeru želim da gradim na neki zdrav i kvalitetan način, a ne ulaskom u rijaliti, tako da ću i u budućnosti odbijati takve ponude,u to sam siguran."

10. Pitanje koje se uvek postavlja: Baka Prase ili Vojaž?

-"Ako baš moram da biram neka to bude Vojaž, već sam spomenuo da mi se ne sviđa šta radi Baka Prase."

11.Na šta si sve spreman da uradiš zbog popularnosti?

-"Neko dosadašnje iskustvo mi govori da samo treba da radim na sebi, a popularnost dolazi sama, kao nagrada za rad, trud i odricanje."

12.Šta sve možemo očekivati od tebe na dalje, kakve klipove ćes snimati?

-"Nastaviću da radim na sebi to je sigurno, možda se oprobam I u glumačkim vodama, s obzirom da je gluma moja velika ljubav još iz detinjstva, očekujem dosta poslova i u modelingu u budućnosti, tako da samo polako I sve će doći vremenom. A što se tiče TikToka prvenstveno će to biti imitacije, s obzirom da se odlično zablavljam dok to radim, a i reakcije su fantastične za sada, što me dodatno ohrabruje, ko zna, možda jednog dana završim i u nekom filmu, videćemo."

Igramo se TIKTOK igre!

Posle svake ponuđenog pojma napiši TIK ili TOK

TIK je tvoja pozitivna reakcija TOK je negativna

Tiktokiraj sledeće:

Zadruga - TOK Dara Bubamara - TOK Reper Mili - TOK Lea Stanković -TOK Ava Karabatić - TOK Luna Đogani - TOK Instagram muvanje - TOK Preljuba - TOK Trening - TIK

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Lazar Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.