KIJA KOCKAR ODLEPILA ZA MILOŠEM BIKOVIĆEM: Kad bih ga videla uživo mene bi bilo jako sramota...
Foto: Printscreen

OPA!

KIJA KOCKAR ODLEPILA ZA MILOŠEM BIKOVIĆEM: Kad bih ga videla uživo mene bi bilo jako sramota...

Kija Kockar gostovala je sinoć u emisiji "Amidži šou", gde je priznala da joj se dopada Miloš Biković.

Objavljeno:

Na pitanje da nabroji tri najbolja frajera sa domaće scene, Kija je odgovorila:

- Miloš Biković, Miloš Biković i Miloš Biković. Kad bih ga videla uživo mene bi bilo jako sramota... Dečko je stvarno sipmatičan. Em je dobar frajer, em je kulturan, obrazovan... volim tu njegovu prepotentnost - rekla je Kija u emisiji.

Zatim je usledilo pitanje koji je najkraći period koji je prošao od trenutka kada je upoznala partnera dok nije imala intimne odnose sa njim, a Kija je rekla da se to desilo sa njenim bivšim mužem Slobom Radanovićem.

- Sa mojim bivšim suprugom. Četvrtog dana se desilo - odgovorila je ona.

foto: Printscreen

Zatim se osvrnula i na tužbu koju je pokrenula protiv Lune Đogani, nakon što je Luna u "Zadruzi 3" iznela tvrdnje da joj je Kija sabotirala nastupe.

- Prenela sam sve advokatici, napisana je opomena pred tužbu koja će biti predata sutra. Volela bih da ona to pročita, ja ću pokazati zbog čega sam to napisala. Ona je iznela neistine, nije mi problem da neko priča, ali izgovaranje neistina da bi opravdala svoje neupehe. Da ja sabotiram njene nastupe, da šaljem ljude, zbog toga sam tužila. Posle svega da izjavi tako nešto za mene koja ništa loše nisam učinila. Tako pravda svoje neupehe i netalenat. Ja svoje fanove ne kontrolišem i ne vodim ih na letovanje za razliku od nekih. Nikome ne bih govorila da sabotira nekome karijeru. Jako je ružno da mene krivi za svoj neuspeh, a devojka je totalno netalentovana. Nema tu neke ogromne sume novca, ne radim zbog novca, ja dolazim samo da dam jednu izjavu a oni treba da daju dokaze. Bilo je milion stvari, a sad posle svega da me krivi za svoj netalenat, sad je stvarno dosta - objašnjavala je Kija, pa dodala da joj Anabelino izvinjenje ne treba.

- Što se tiče tog izvinjenja, da li je pravo, ironično... meni ne treba. Ja zaista ne prihvatam izvinjenja, ne zanimaju me... Mene ne zanima njihova situacija. Ne zanima me. Zanimalo me je ovo što sam tužila, jer se pominjem - završila je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.