Lafica! Kad čujete šta je Jovana Pajić uradila odmah nakon porođaja... Mislili smo da se to u Srbiji ne dešava!
Foto: Damir Dervišagić

ne gubi vreme

Lafica! Kad čujete šta je Jovana Pajić uradila odmah nakon porođaja... Mislili smo da se to u Srbiji ne dešava!

Supruga frontmena „Tropiko benda“ Aleksandra Cvetkovića, pevačica Jovana Pajić, pre dva meseca postala je mama druge devojčice Đine i odmah nakon toga je...
Objavljeno:

Pored bebice, pevačica ima i trogodišnu ćerku Helenu. Srk, srk... Kako sam maja i swatka.. Prva fotka ćerkice Jovane Pajić i to dok cucla! - Nedostaje mi posao, u smislu da nemam neku rutinu. Ja pevam od 13. godine i to je postao moj način života. Ulogu majke sam shvatila baš ozbiljno, a sad i ne znam kako bi to funkcionisalo, da mi decu čuva ko stigne. Ne može to tako da se odvija. Zacrtala sam kako želim da odgajam njih dve. Smatram da bi ih trebalo postaviti na mesto u ranom periodu života. Sve gluposti u periodu adolescencije i problemi koji kasnije nastupaju, smatram da imaju koren u detinjstvu. Zbog toga, ali i zbog sebe, sam upisala psihologiju, to mene nekako i privatno zanima. Kombinujem predavanja sa odgajanjem ćerki, meni će značiti puno da učim - rekla je Jovana.

foto: Dragan Kadić
- Ušla sam u tu priču i završiću fakultet, istina tek sam ga upisala, ali sve će to biti dobro. Moram se baviti nečim, zato sam i upisala fakultet - iskrena je ova novopečena studentkinja. Ona kaže da nije isključeno i proširenje porodice, ali da to ne zavisi samo od nje. - Sa ovom pameću volela bih još jedno dete, porođaji su mi bili OK, dobro sam podnela te intervencije. Videćemo kakva će nam dinamika života biti, dok Đina malo poraste. Roditelji su mi tu i oni pokrvaju sve što bi trebalo kada je pomoć u pitanju. Mnogo mi znači što mogu da se oslonim na njih. Naravno tu je i suprug da uskoči kada treba - kaže ova zauzeta mama i objašnjava:
foto: Dragan Kadić
- Sale mi pomaže. On hoće sve, čak i kuću rasprema. Kad se vrati sa nastupa, odmah nam je dan ispunjen. Uželimo se jedno drugog - priznaje pevačica. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.