NAMERA JE BILA DA SE UKALJA MOJA ČAST I OBRAZ! Vesna Đogani ispričala kako se osećala zbog Anabelinih prozivki!
Foto: Printscreen

ISKRENO

NAMERA JE BILA DA SE UKALJA MOJA ČAST I OBRAZ! Vesna Đogani ispričala kako se osećala zbog Anabelinih prozivki!

Pevačica Vesna Đogani nedavno se našla na meti Anabele, koja ju je izvređala u Zadruzi, gde je pričala kako je Slađa Delibašić Đoletovu suprugu pokupila ispod mosta.

Objavljeno:

Anabela je svojom izjavom pokušala da naruši mir u pevačicinom domu, ali i da ukalja njeno ime i rad. Vesna je istakla da Anabela nije uspela u tome, a onda je otkrila kako je saznala šta je pričala u rijalitiju.

- Ja znam ko sam, šta sam i svakodnevno radim na nekom poboljšanju sebe same. Moram da vam objasnim da ja rijaliti program uopšte ne pratim i ne gledam. Naravno da do mene stižu razne informacije i vesti zato što je to na svim platformama, na vestima, tako da meni ti naslovi iskaču. Putem tih naslova ja mogu da budem "u nekom toku". Ne volim rijaliti kao takav, zato što je to meni ispiranje mozga, zatupljivanje naroda i skretanje pažnje sa nečeg važnijeg. Nikada ne bih volela da budem deo nekog rijaliti programa - rekla je pevačica za IDJTV.

Do sada se nije oglašala povodom priče, jer nije želela da pominje Anabelu i Lunu, ali je jako ponosna na podršku koju je dobila sa svih strana

foto: Printscreen

- Iz cele ove situacije, pokušali su da me uvuku u dramu. Ja nisam reagovala na to, mnogo mi znači podrška moje publike. Prvo mi znači podrška moje porodice, onda prijatelja i fanova. Ja znam da me publika voli, ali u ovoj količini sada tek vidim da sam mnogo bogata javna ličnost. Bogatstvo nije samo u parama i nikada se, po mom mišljenju, neće meriti tako. Bogatstvo je to što je ova drama izazvala reakciju kod običnog naroda, moje publike da mi pišu ogromne romane, poruke podrške, ljubavi, da bukvalno svi stoje na mojoj strani - objasnila je ona.

Vesna je dodala kako joj je bitno što je sačuvala svoj ugled i uspešno izbegla tu priču.

foto: Printscreen

- Pokušavam da ne budem deo te drame. Uspela sam da se nekako izvučem i ne uplićem previše. I da odbranim svoju čast, pošto je namera bila da se ukaljaju moja čast i obraz. Ja to stvarno ne dam. Ne komentarišem nikoga, ali ne želim da o meni neko širi laži - kazala je pevačica i zaključila:

- Mislim da je porodica jako važna kao temelj ako želite da se bavite ovim poslom. Iako sam javna ličnost, ja sam pre svega nečija majka, drugarica, sestra. Ne treba da se zaboravi da je porodica uvek tu. Ja kada završim svoje koncerte i posao, upravo se vraćam u svoj dom, kod svojih najbližih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.