U PONEDELJAK KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Pevač šalje jaku poruku!
Foto: Printscreen RTS

ispred skupštine

U PONEDELJAK KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Pevač šalje jaku poruku!

U ponedeljak, 20. aprila, u 18 sati, ispred Starog dvora biće održan koncert Željka Joksimovića, koji će građani moći da prate onlajn, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Objavljeno: 09:55h

Taj koncert, prvi je u seriji koncerata pod nazivom "Beograd pobeđuje", koji će biti organizovani svakog ponedeljka, srede i petka od 18 sati u Skupštini grada Beograda, rekao je Vesić za RTS.

foto: Filip Plavčić

"Zahvaljujemo našem velikom umetniku Željku Joksimoviću zato što će svojim koncertom ispred Starog dvora otvoriti seriju koncerata", rekao je Vesić.

On je istakao da se ovim koncertima šalje snažna poruka iz Beograda da smo u borbi sa epidemijom zajedno sa ostalim zemljama sveta, da brinemo jedni o drugima i da ćemo pobediti u ovo borbi.

Joksimovićev koncert u ponedeljak građani mogu da prate putem linka live.beograd.gov.rs kao i na programima RTS 2, Studio B i K1. Vesić je rekao i da će "u danima uskršnjih praznika, ulice Beograda biti prazne jer se svi borimo da pobedi život".

"Zato ostanimo kod kuće, čuvajmo sebe i druge. Borimo se i pobedićemo. Od ponedeljka borimo se i pesmom", rekao je Vesić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.