NE MOGU DA ČEKAJU KRAJ PANDEMIJE! SOFIJA I LUKA SE VENČAVAJU: Evo kako će sve biti organizovano
Foto: Printscreen

NEKA JE SA SREĆOM

NE MOGU DA ČEKAJU KRAJ PANDEMIJE! SOFIJA I LUKA SE VENČAVAJU: Evo kako će sve biti organizovano

Sofija Milošević pritiska Luku Jovića da se oženi njome otkad je saznala da je trudna. Sportista se najpre nećkao, ali je nedavno poklekao i sada traži matičara koji će ih venčati u njihovom stanu

Objavljeno:

Manekenka Sofija Milošević (30) i fudbaler Real Madrida Luka Jović (22) posle sedam meseci veze rešili su da se venčaju, i to u izolaciji!

Par je 20. marta objavio da će dobiti dete i Sofija otad svakodnevno pritiska sportistu da se oženi njome! - Čim je saznala da je trudna, rekla je Luki da treba što pre da se venčaju! Svakog dana mu je ponavljala da joj ne pada na pamet da ima vanbračno dete. Rekla mu je da je briga za vanredno stanje zbog korone i da nađe način da se venčaju.

Luka se najpre nećkao, ali je na kraju pristao da se oženi - priča dobro obavešten izvor za Informer i dodaje da će par sudbonosno "da", po svemu sudeći, izgovoriti kod kuće:

foto: Printscreen Instagram

- Sofija je predložila Luki da pozovu matičara kod njih u stan kako bi smanjili rizik da se zaraze koronom. Luki su u opštini rekli da matičari tokom vanrednog stanja ne izlaze na teren, pa on ovih dana povlači sve veze kako bi zbog njega napravili izuzetak. Ako mu to ne uspe, dogovorili su se da sa maskama i rukavicama skoknu do opštine i da se venčaju. U Italiji zatrudnela Sofija i Luka su čvrsto rešili da se uzmu i već su naručili venčanicu i odelo!

- Rekli su mi da planiraju i veliku svadbu, na kojoj će okupiti rodbinu i prijatelje, ali tek na jesen, kada bi trebalo da se okonča pandemija korone - kaže naš sagovornik.

Kako je Informer prvi pisao, Miloševićeva i Jović su već posle pet meseci veze počeli da prave bebu i da planiraju zajedničku budućnost.

foto: Nemanja Nikolić

- Kod Sofije nema mnogo slučajnosti. Ona je isplanirala da ove godine ostane trudna sa Lukom i u tome je uspela! Rekla mu je da ima 30 godina i da je pravo vreme da postane majka, a on se nije bunio jer je bukvalno odlepio za njom. Tada mu je predložila da negde otputuju i rade na bebi, što su i učinili sredinom februara dok su se odmarali u Italiji - priča izvor za Informer.

Detinjasta manekenka je nedavno objasnila zašto je rešila da se skrasi pored fudbalera, koji je "težak" 60 miliona evra.

- Ja sam veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala. Zaljubljena sam, srećni smo zajedno! - kazala je Sofija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.