Čestitamo! Omiljeni srpski glumački par čeka bebu, ali ima i još veće iznenađenje!
Foto: Damir Dervišagić

sve u paketu

Čestitamo! Omiljeni srpski glumački par čeka bebu, ali ima i još veće iznenađenje!

Mladi glumački par sa naše scene verio se prošle godine, a sada čekaju i prinovu
Objavljeno:

Lepa glumica Tamara Dragičević nedavno je saznala da je u drugom stanju, što i nije iznenađenje pošto su se ona i glumac Petar Benčina verili prošle godine, pa je ovo na neki način logičan sledeći korak. Srpska najseski ćerka postaje mama! Nije Anastasija, ali je napravila još fensije slavlje! ​​​​​​​ - Tamara još uvek ne želi da priča o tome. Presrećna je što je u drugom stanju, ali želi da prođe sve lekarske kontrole, pa tek nakon toga da ovu informaciju podeli sa svojim prijateljima. Zasad je samo rekla članovima porodice, koji se posebno raduju - kaže izvor blizak glumici. Poznati glumački par Tamara i Petar verili su se prošle godine u avgustu. Njih dvoje su tada plovili čamcem oko ostrva Korčula u Hrvatskoj, a u jednom momentu on je kleknuo ispred nje, izvadio prsten i zaprosio je.

foto: Dragan Kadić
Ali osim bebe Tamara i Goran spremaju još jedno iznenađenje. Naime, iako to nije bilo u planu, izgleda da će se dvoje glumaca venčati pre nego što se Tamara porodi. A to je više iznenadilo sve koji ih poznaju nego sama beba, pošto su posle veridbe rekli da neće žuriti da svadbom. Međutim, izgleda da im je prinova malo promenila planove. - Čim su saznali da je Tamara trudna, Petar je predložio da se venčaju pre dolaska bebe. Ona sada već uveliko obilazi poznate radnje sa venčanicama. Pošto njih dvoje nisu sujeverni, Petar rado odlazi sa njom u razgledanje i pomaže joj u odabiru - otkriva izvor blizak budućim mladencima. - Meni su prelomni trenuci u životu dete i trudnoća, tako da mi je venčanje manje bitno - rekla je glumica jednom prilikom.
foto: Nemanja Pančić
Tamara i Petar se još uvek nisu oglasili povodom ovih tvrdnji. Sudeći po Instagram profilu mlade glumice, ona u poslednje vreme izbegava da objavljuje svoje fotografije, a kada to i radi, trudi se da što bolje sakrije stomak širokim majicama. (Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.