ANASTASIJA NAPUSTILA VILU U LJUTICE BOGDANA: Cecina naslednica se preselila u luksuznu vilu u Novom Sadu!
Foto: printscreen

UŽIVA KAO PRINCEZA

ANASTASIJA NAPUSTILA VILU U LJUTICE BOGDANA: Cecina naslednica se preselila u luksuznu vilu u Novom Sadu!

Anastasija Ražnatović je tokom vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa rešila da se izoluje od svega i svih, pa je našla utočište kod svog dečka Đorđa u Novom Sadu.

Objavljeno:

Naime, pevačica se preselila u velelepnu vilu novosadskog biznismena, gde uživa kako u luksuznoj kući, tako i u prostranom dvorištu, bazenu, ali i u njegovom društvu.

- Đorđe ima pomoć u kući, pa tako Anastasija ne mora ni da kuva ni da čisti. Vreme u karantinu koristi isključivo za uživanje, čitanje knjiga, slušanje muzike i sunčanje - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici i dodao da se Anastasija svakodnevno čuje sa svojom majkom Cecom, ali i bratom i snajkom, koji trenutno borave u Titelu.

foto: Printscreen Instagram

- Iako su oba Cecina deteta trenutno van porodičnog doma, ona ih zivka non-stop. Brine i o snajki Bogdani, koja bi trebalo da se uskoro porodi, ali i o Veljku i Anastasiji. Svi su instalirali aplikaciju uz pomoć koje mogu da se zajedno čuju, pa tako imaju osećaj kao da su na okupu - ispričao je izvor „Alo!“.

Lepa Cecina kći aktivna je i na društvenim mrežama, pa je tako u toku jučerašnjeg dana objavila fotografiju iz novosadskog karantina. Na njoj se vidi kako se sunča u izazovnom bikiniju u dvorištu porodičnog doma svog dragog.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.