IMALA JE RAK SA KOJIM SE DUGO BORILA, MISLILA JE DA NIKADA NEĆE ZATRUDNETI! Naša glumica otkrila sve bolne detalje
Foto: Dragana Udovičić

ispovest

IMALA JE RAK SA KOJIM SE DUGO BORILA, MISLILA JE DA NIKADA NEĆE ZATRUDNETI! Naša glumica otkrila sve bolne detalje

Njoj je pre 23 godine dijagnostifikovan rak dojke

Objavljeno:

Glumica Ivana Žigon u emisiji „Balkanskom ulicom“ kod Vesne Dedić otkrila je sve o bolesti koju je pobedila.

Njoj je pre 23 godine dijagnostifikovan rak dojke, kada joj je ista odstranjena. Nakon uspešne borbe, ponovo se prisetila teških dana u emisiji.

foto: Vladimir Šporčić

- Nakon lečenja, danas sam apsolutno druga Ivana. Idem životom koji je trenutan i naučile su me teške okolnosti da ne zavisi sve od nas i da nismo toliko bitni. Za mene je taj put imao trajne vrednosti – rekla je Ivana, a onda otkrila kako je odlučila nakon bolesti da ipak zatrudni.

- Puno je tu bilo dato hrabrosti i sa očeve strane, ne samo sa moje. Tada sam imala 38 godina i prošao je dug period od terapije, a lekari nisu mislili da je to moguće posle tolikih terapija. Bio je veliki rizik i to se dogodilo pre 14 godina, nisam tada imala nikakvu dilemu. Sada imam i četiri unuke. Mi smo porodica.

Ivana se osvrnula i na svoje detinjstvo, kao i njen odnos sa majkom Jelenom i Stevom, koji su takođe bili glumci.

foto: Vladimir Sporčić

- Nisu mene roditelji stigli da maze, jedna škola, muzička škola, druga škola. Nisu me roditelji previše mazili, jer sam od malena imala previše obaveza.

Kada su u pitanju nove uloge, Žigonova ističe da je ne zovu za nove uloge.

- Ne zovu me za nove uloge u filmovima. Snimaju se veoma moderne serije, ali možda me ne smatraju toliko modernom. Nije da ja ne bih pristala, ali nije da po svaku cenu želim. Počela sam u svojoj karijeri da pravim iskorake, da režiram, tako da sam tu sebe pronašla – rekla je glumica, a onda otkrila kako joj je najboljniji trenutak odlazak majke.

- Najbolnije trenutak je kada je moja mama otišla, jer sam ostala veliki dužnik njoj u svakom smislu. U tati sam punoj meri bila veliki saborac, jer mu je zdravlje bilo narušeno. A mama je nekako brinula o svima nama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.