O NJIMA SE MALO ZNALO A SADA JE OTKRIVENA ISTINA: Evo ko su ćerke Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović koje kriju
Foto: Kurir/Aleksandar Jovnović

zvezde a roditelji

O NJIMA SE MALO ZNALO A SADA JE OTKRIVENA ISTINA: Evo ko su ćerke Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović koje kriju

Vojin Ćetković trudi se da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti. U braku sa koleginicom Slobodom Mićalović je skoro dvanaest godina, a imaju ćerke bliznakinje Veru i Milu.

Objavljeno:

Glumcu je pre dva meseca pozlilo nakon premijere filma “Grudi”, a nedavno je govorio o svom braku i ćerkama.

Kada je reč o odnosu sa svojom suprugom Ćetković ističe da uvek imaju o čemu da razgovaraju:

- Mislim da je za svaku vezu važno da postoje neka dva, tri nivoa komunikacije. I taj emotivni, i taj oko naše porodice, a mi imamo i taj neki poslovni, tako da nama nikad nije dosadno. Nikad se nije desilo da nemamo o čemu da pričamo. Mislim da je to jako značajno. Najbitnije je da smo zadovoljni svojim poslom i sobom u tom poslu. Kad je neko nezadovoljan i neispunjen, onda je onom drugom jako teško.

I dok mnogi roditelji jedva čekaju da se pohvale kako njihovo dete liči baš na njega ili nju, proslavljeni glumac voli da neguje posebnost kod Vere i Mile.

- Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama. Začuđujuće je to da me, kad ih nešto pitam, pa mi one kažu šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta. Mogu da kažem ova ovde liči na mene, ovde na Bobu, ona onde na babu… Ali, one su, pre svega, svoje - otkrio je Vojin Ćetković.

Iako su ćerke poznatih i uspešnih roditelja, Ćetković ističe da se Slobodina i njegova deca ne razlikuju od druge:

- Moje ćerke idu u dobru školu i imaju odlično okruženje. Niko iz njihove škole ili odeljenja ne odudara po nekim merilima. Nemaju odnos prema tome ko koji telefon nosi. Vrlo sam zadovoljan njihovim ukusom. Obe idu u muzičku školu, tako da se i tu baždare i formiraju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Bazar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.