OTKRIVENI SVI DETALJE TAJNE VEZE PEVAČA I ZADRUGARKE: Darko Lazić varao Marinu sa Ivom Grgurić, kupovao joj krpice!
Foto: printscreen

haos

OTKRIVENI SVI DETALJE TAJNE VEZE PEVAČA I ZADRUGARKE: Darko Lazić varao Marinu sa Ivom Grgurić, kupovao joj krpice!

Dok je živeo u petoj brzini i ludo voleo provod svake vrste, Darko Lazić pao je na udvaranje skandalozne učesnice rijalitija "Zadruga" Ive Grgurić.

Objavljeno:

Kako Srpski telegraf saznaje, do upoznavanja Lazića i starlete koja je u rijalitiju šokirala milione ispovešću da se svesno predala starijem hrvatskom tajkunu zarad novca došlo je pre dve godine u Hrvatskoj, posle njegovog nastupa.

foto: printscreen

Prema navodima izvora bliskog pevaču, Iva je preko Darkovog menadžera uspela da se upozna s njim na njegovom nastupu.

- Iva je bila na Darkovom nastupu u jednom klubu sa još dve starlete i tri starija tipa. Verovatno su to bili njihovi sponzori, budući da su se Iva i njene drugarice stalno kikotale i šaputale u pauzama napadne igre, dok su ih muškarci sa tompusima pohotno gledali iz zajedničkog separea. Iva je očigledno slala signale Darku, pokazujući mu da čeka njegov znak, a kad je završio s pevanjem, Iva je prišla njegovom menadžeru i tražila da je upozna s Darkom - kaže naš izvor blizak Laziću.

Još iste večeri Darko i Iva su se prepustili strastima u jednom hotelu u Opatiji. Posle toga Darkova komunikacija sa Ivom se nastavila putem poruka koje je Darko brisao iz telefona pred svaki sastanak sa Marinom. Videli su se još nekoliko puta, takođe u Hrvatskoj, a Iva je u pevaču videla dobrog dečka kojem je olako mogla da izvuče novac, pa je to i radila, prema navodima izvora.

foto: Printscreen

Lazić se baš primio na nju, davao joj je novac i kupovao preskupu brendiranu garderobu.

- Darko nije bio veran Marini na početku njihove veze i baš je švrljao nakon braka sa Anom Sević. U to vreme je bio i sa Ivom, koja ga je obrlatila i tražila je na perfidan način od njega preskupu brendiranu garderobu, parfeme, naočare i torbe. Mislim da joj je i novac davao, a Darko se baš bio primio na nju, ali je bio svestan da Ivu ne može lako da zadrži uz sebe - ispričao je Darkov drugar koji zna i kako je Marina otkrila da je dečko vara sa Ivom.

- Darko je bio u toaletu kad mu je stigla poruka od Ive na telefon sa pitanjem: "Čemu šutnja" dok je Marina gledala fotografije koje je Iva slala Darku. Nije mogla ni da sačeka da on izađe iz WC, nego mu je lupala na vrata i tražila objašnjenje ko je Iva. Darko se pravdao da je to neka luda obožavateljka čije poruke ignoriše. Vrlo brzo posle toga Darko je prekinuo kontakt sa Ivom jer je veza sa Marinom postala ozbiljnija - kaže izvor i otkriva da je Marina tek nakon početku "Zadruge 3" saznala ko je Iva zapravo i tada joj je sve bilo jasno. Sada živi u konstantnom strahu da će Iva u "Zadruzi" otkriti detalje afere sa Darkom.

foto: Printscreen

- Marina stalno gleda "Zadrugu" da vidi šta Iva govori, a Darku je zapretila da će ga ostaviti ako se sazna za njega i Ivu. Rekla mu je: "Ako kurva kaže šta je bilo među vama, sina nećeš videti u životu." Darko i dalje negira tu priču, ali Marina mu ne veruje ni reč - zaključio je izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Darkom i Marinom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

foto: printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.