DEVOJKE SU GA OBOŽAVALE, MOGAO JE POSTATI NAJVEĆA ZVEZDA GRANDA! Onda se ugojio i povukao, znate li o kome je reč?
Foto: Printscreen

ko je ovo?

DEVOJKE SU GA OBOŽAVALE, MOGAO JE POSTATI NAJVEĆA ZVEZDA GRANDA! Onda se ugojio i povukao, znate li o kome je reč?

Za prvo mesto se takmičio sa Tanjom Savić, Slavicom Ćukteraš, Banetom Mojićevićem

Objavljeno: 21:42h

Folk pevač Nemanja Nikolić postao je poznat i popularan zahvaljući atraktivnom izgledu u takmičenju za Zvezdu Granda 2004. godine.

foto: Dragan Kadić

On je tada došao je do samog finala, a devojčice su odlepile za zgodnim Nišlijom. Za prvo mesto se takmičio sa Tanjom Savić, Slavicom Ćukteraš, Banetom Mojićevićem, Darkom Filipovićem i Stevanom Anđelkovićem. Već sledeće godine, tačnije 2005 od Granda je na poklon dobio kompletan CD. Pesma ''Bebo moja'' naišla je na odličab prijem kod publike. Nemanja je vremenom zapostavio fizički izgled, pa je od zgodnjikavog dečka postao glavna estradna debeljuca. Kako nije vodio računa, višak kilograma mu je promenio fizički opis.

Prestao je da bude interesantan devojčicama, pa je tako i njegova muzička karijere nazadovala, a pesme koje je snimao sve manje su se slušale. Pokušao je da povrati staru slavu učešćem u rijalitijima Dvor i Parovi, ali ni ta proverena formula kod njega nije imala uspeha. Iako su ga kolege kritikovale da smrša i sredi se, Nemanja nije posušao, pa je od velikog potencijala ostala samo bleda senka. Nemanja je i dalje aktivan u emisijama, ali pesme koje snima loše prolaze kod publike.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.