DA LI SE SEĆATE OVIH BRAKOVA? Slađa Delibašić sa žandarmom, Leontina sa Filipom, neki brakovi trajali su još kraće
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

LUDILO

DA LI SE SEĆATE OVIH BRAKOVA? Slađa Delibašić sa žandarmom, Leontina sa Filipom, neki brakovi trajali su još kraće

Na estradnom tronu, po trajanju bračne zajednice, i dalje vodi Ivana Korab, a tu su i Emina Jahović, Kilibarda, Leontina....

Objavljeno:

Marija Kilibarda

Bila je u braku sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem samo godinu dana, a razveli su se zbog neslaganja u pogledu na budućnost. Kada je 2017. godine odjeknula vest da se voditeljka razvodi niko nije mogao da veruje. Skoro da ni godišnjicu braka, koji je sklopljen daleko o medijske pompe, nisu proslavili.

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

- Smeta mi kada čujem ljude koji komentarišu moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu. Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih sada - rekla je jednom prilikom Marija Kilibarda.

Dado Polumenta

Pet i po meseci trajala je bračna sreća pevača Dada Polumente i veroučiteljice iz Novog Pazara Selme Mekićkoji su se venčali 12. decembra 2012.godine u Novom Pazaru . Nakon razvoda, Dado je objasnio da je suprugu pre svadbe video samo nekoliko puta, i da je presudni razlog razlaza bio taj što im se životna filozofija suštinski razlikovala.

foto: Aleksandar Jovanović Cile, Facebook/Selma Mekic

- Bilo mi je teško kroz taj jedan period dok sam kapirao da se jednostavno ne uklapamo jedno uz drugo. Nije u redu da ja provodim toliko vremena u studiju, dok ona sama sedi kući, a isto tako ne bih želeo da nešto šetam okolo i reklamiram svoju ženu. Ja i kad sam idem ulicom trudim se da budem što manje primetan. Odjednom se u mene uperilo hiljadu reflektora, osetio sam se pod strašnim pritiskom, kao da treba da se predam. U jednom trenutku sam osetio kao da mi je stao život i shvatio sam da mi to ne trebau. Ja sam takav čovek, ne mogu da idem kući ako mi se ne ide kući - rekao je tada Dado koji se kasnije oženio Novosađankom sa kojom ima dete.

Slađa Delibašić

Slađana Delibašić udala se 2014. godine za 15 godina mlađeg žandarma Milana Pejovića sa kojim je bila u braku svega 10 meseci. Nakon razvoda, bivša supruga Đoleta Đoganije je rekla:

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Svako će krenuti svojim putem. Nisam više mogla da budem pod pritiskom, želim da se bavim svojim poslom i porodicom kako treba. Deca su mi najbitnija i nisam mogla da se odvojim od njih, ma koliko nekome moje ćerke i unuka smetale. Milan i ja nismo bili na istim talasnim dužinama, nisu nam se poklopile energije, stavovi i razmišljanja - objasnila je tada Slađa.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Ništa tako nije potreslo domaću estradnu scenu kao otvoreno pismo manekenke Jovane Nikolić, u kojem je do detalja objasnila razloge razvoda od pevačem Danijela Alibabića. Ne samo da je u pismu navela da je tri meseca, koliko je brak trajao, bila žrtva fizičkog nasilja, već je javnosti i otkrila, da ju je bivši suprug koristio kao paravan da prikrije svoju homoseksualnu orjentaciju. Ubzo se i on oglasio i rekao da su u braku jeli samo sendviče jer ona nije želela da kuva, da nije bila sa njim za praznike i da je shvatio da od nje nikada neće biti dama.

foto: Marina Lopičić

Oni su se venčali u septembru 2013. godine nakon izlaska iz rijalitija, u kojem su i započeli vezu.

Dunja Ilić

Slučaj pevačice Dunje Ilić, specifičan je po tome što je pevačica u braku sa Sašom Grujićem ostala svega dve nedelje. Nakon razvoda, Dunja nije imala lepe reči za bivšeg supruga, pa je na Fejsbuka otkrila da je razlog za razvod bio njegova zavisnost od droga.

foto: Facebook

- Mnogi štite mog, hvala Bogu bivšeg supruga...Jer moj, hvala Bogu bivši suprug nudi njima fine informacije u zamenu za heroin zbog kog sam ga i ostavila - napisala je svojevremeno Dunja Ilić.

Ognjen Kajganić i Aleksandra Jeftanović

Rukometaš i voditeljka tokom dve godine braka, u kojem su bili početkom dvehiljaditih, skoro da se snisu pojavljivali zajedno u javnosti. Zato nije bilo ni iznenađenje kada se saznalo za njihov razvod. O razlozima nikada nisu progovorili, a po gradskim kulorarima se šuškalo da je razdvojenost zbog karijera učinila svoje.

foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, DRAGANA UDOVIČIĆ

Leontina i Filip Pat

Tromesečna veza između pevačice Leontine i violiniste Filipa Pata 2009. godine krunisana je brakom, ali je 2012. godine brak već okončan. Glasine da u njihovom braku postoji dosta problema kružile su stalno medijima, ali su ih pevačica i violinista često demantovali. Kao jedan od razloga za kraj ovog braka mediji su navodili i Filipovu potencijalnu vezu sa pevačicom Saškom Janković.

foto: DRAGAN KADIĆ, ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

- Ja sam se plašila da mi ljubav ne dosadi i imala sam veliku bojazan i kada je trebalo da se odlučim za brak. Nisam smela da se upustim u to jer sam znala koliko ja to mogu da izdržima. I bilo je kao što sam predvidela - rekla je Leontina tada.

Emina Jahović

Pevačica se prvi put udala sa 17 godina, kada je pobegla od kuće, za Aladina Đulovića. Pisalo se da je na venčanju bila skoro ćelava, a brak je trajao svega nekoliko meseci. Kako se kasnije saznalo glavni problem je bio što je Emina želela da peva i da to bude njena karijera sa čim se njen tadašnji suprug nije slagao.

foto: preentscreen, youtube

Ivana Korab

Ivana se 2013. godine udala za dečka sa kojim je nekoliko godina bila u vezi, inače crnogorskog biznismena Mia Danilovića. Iako je to bila velika ljubav, ubrzo je došlo do razvoda, posle samo mesec dana braka.

foto: Instagram printscreen

- Žao mi je što se u medijima na ružan način polemiše o mom braku. Da nisam mislila da će trajati do kraja života, sigurno ne bih odlučila da se udam. Verovala sam u svaku reč zaveta koji sam izgovarala i nije mi bilo ni na kraj pameti da će se naša bajka brzo završiti. Nikada ne znamo šta nosi novi dan, pa sada više nego ikada verujem u to da treba uživati u svakom trenutku - rekla je tada Ivana Korab.

Na pitanje šta je poljuljalo njihov odnos nakon višegodišnje ljubavi, ona je dodala:

- To će zauvek ostati samo naša tajna. Kućno vaspitanje ne dozvoljava mi da prljav veš iznosim van svoja četiri zida, a kamoli u javnost - rekla je Ivana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.