BIO NA STUBU SRAMA NAKON AFERE SA UDATOM ŽENOM: Danas je član poznate grupe, a devojke mu se bacaju pod noge!
Foto: printscreen

najveći rijaliti šmeker

BIO NA STUBU SRAMA NAKON AFERE SA UDATOM ŽENOM: Danas je član poznate grupe, a devojke mu se bacaju pod noge!

Tokom svog boravka u kući Velikog brata, stekao je veliku slavu, čak toliko da ga se i dan dana sećaju svi oni koji su pratili rijaliti "Veliki Brat" te godine.

Objavljeno:

Njegovo učešće u rijalitiju ostalo je upamćeno po jako nezgodnom karakteru, što ga je u velikom broju slučajeva dovodilo do sukoba sa ostalim ukućanima. Pored toga, ostaće upamćen i po tadašnjoj vezi sa Marijanom Kovačević, tada Čvrljak.

foto: Nep

Marijana je u tom periodu bila udata za Ivana Čvrljka, a Nemeš joj je bio ljubavnik. Zbog ove pomalo neobične veze, oboje su bili na stubu srama, ali su se ipak na kraju izborili za svoju ljubav. Marijana je iz Veliko Brata izašla kao pojednik, a čim je napustila šou, razvela se od svog muža kojeg je čitavo vreme varala sa Nemešom pred kamerama, i to je gledala čitava javnost.

foto: printsreen

Njih svoje su se venčali 2016. godine. Ceremonija je održana u Hrvatskoj, gde su nakon stupanja u brak počeli da žive zajedno, međutim, njihova bračna idila nije bila dugog veka, pa su se samo nakon godinu dana u bračnim vodama, razveli.

Nikola Nemešević se poslednjih godina skoro pa u potpunosti povukao iz sveta javnih osoba, a da ga vidite danas, jedva biste ga mogli prepoznati. Vidno se ugojio, pustio je bradu, a sada ima i mnogo dužu kosu. Iako se povukao iz sveta džet seta, on i dalje nastavlja da se bavi muzikom, a član je benda “Vampiri”.

foto: printscreen

Što se tiče Marijane, i ona se takođerpovukla iz sveta javnosti, pa se nakon velikih skandala sa Nemešom više nije pojavljivala pred kamerama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Magazindan.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.