VIKI MILJKOVIĆ ČULA ŠTA SE DESILO ĐORĐU DAVIDU, PA SE ODMAH OGLASILA: Nadam se da nije ono čega se svi plašimo!
Foto: Printscreen

zabrinuta

VIKI MILJKOVIĆ ČULA ŠTA SE DESILO ĐORĐU DAVIDU, PA SE ODMAH OGLASILA: Nadam se da nije ono čega se svi plašimo!

Član žirija "Zvezde Granda" Đorđe David danas je objavio da je u lošem zdravstvenom stanju i da ima upalu pluća.

Objavljeno:

Ekipa našeg portala, Espreso.co.rs, nedavno je pozvala vodećeg člana žirija "Zvezdi Granda", Đorđa Davida, koji se baš u tom trenutku pregledao kod lekara, a priznao nam je da je to samo rutinksa kontola i ispričao šta on misli o koronaviru. Ipak, Đorđe je završio u bolnici,a njegov stav prema ovom virusu se promenio.

- Treći dan sam u bolnici. Prvo na infektivnoj. Danas sam prebačen na pulmologiju u okviru KC! Uplača pluća. Čekam rezultate testa na koronavirus! Baš sam bezveze. Jak sam, ali javljam čim dobijem rezultate! Čuvajte se ljudi! Bože zdravlja!

foto: Printscreen Youtube

Tim povodom oglasila se i njegova kolegica iz žirija Viki Miljković, koja je za prokomentarisala celu situaciju.

- Šta da vam kažem, sve sam znala. Nama je Đorđe javio još prije 3 dana da je hospitalizovan i da ima upalu pluća. Znamo i da je prebačen u Klinički Centar, te da su ga testirali na koronavirus. Ne želim da dižem frku i paniku, iskreno mislim pozitivno i gajim nadu da nije ono čega se svi plašimo. Hoću da mi šaljem pozitivne misli jer uvijek se vodim našom izrekom "Kakve su ti misli, takav ti je život". Mi na našoj grupi kao članovi žirija "Zvezda Granda" isto tako komentarišemo i šaljemo mu pozitivnu energiju. Zaista mislim da nije ono na šta se sumlja, ali znaćemo vrlo uskoro pošto je Đorđe testiran - rekla je Viki za "Alo.rs".

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.