TEODORA DŽEHVEROVIĆ U STRAHU ZBOG RODITELJA: Oni nisu uopšte ovo ozbiljno SHVATILI, ja sam uštedela za KIRIJU
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

ISKRENO

TEODORA DŽEHVEROVIĆ U STRAHU ZBOG RODITELJA: Oni nisu uopšte ovo ozbiljno SHVATILI, ja sam uštedela za KIRIJU

Pevačica poručuje da se svi držimo zajedno!

Objavljeno:

Teodora Džehverović je u samoizolaciji danima već zbog epidemije u Srbiji, te provodi to vreme u svom stanu sa porodicom, uz neki dobar film. Kada izađe napolje, ispoštuije sve što je rečeno sa zaštitnom maskom i rukavicama i izbegava bliske kontakte sa ljudima.

Teodora je za naš portal otkrila čega se najviše plaši, ali i ko je najneozbiljnije shvatio celokupnu situaciju.

Kako utiče na tebe vanredna situacija i zabrana kretanja?

- Iskreno, ja sam tip koji može da bude sam sa sobom i da ne radi ništa. Naravno, to bi mi prijalo da bude par dana, ali već kad znam da će se ovo možda odužiti, nije mi svejedno. Molim se Bogu da samo bude dobro vreme, da barem mogu da izađem na terasu, sunčam se i pijem kafu. Kako svi, tako ću i ja, šta da se radi.

foto: Damir Dervišagić

Da li te je pogodila finansijska kriza, i da li si uštedela novac za crne dane?

- Što se tiče finansija, uvek sam bila tip koji o tome nije pričao. Zarađivala sam dovoljno i nemam pravo da se žalim. Najbitnije mi je da imam za svoju porodicu i za sebe, da možemo da preživimo ovaj period i platimo stan. Za to sam hvala Bogu uspela da sačuvam.

Na koji način trošiš slobodno vreme?

- Gledam filmove, čitam knjige i naravno provodim dosta vremana na društvenim mrežama. Uveče pozovem društvo, par nas i igramo neke igrice, pričamo. Naravno družimo se sa maskama na licu.

Šta radiš kada počne policijski čas?

- Obično radnim danima legnem ranije. Ne volim da vilenim do kasno, tako da mi nije to problem. Najviše me nervira taj osećaj što znam da ne mogu da izađem, ali kao što sam rekla, meni nikad nije dosadno, mogu da budem sama sa sobom i da mi bude zanimljivo.

foto: Printscreen

Ima li straha u porodici povodom celokupne situacije?

- Kod nas su mama i tata ovo najmanje shvatili ozbiljno i to me pomalo nervira. Možda i oni ne žele da dižu paniku da se mi ne bismo uplašili. Svi se nekako držimo sada zajedno. I ovo je trenutak kada treba da shvatimo da možemo bez mnogih stvari i da je zdravlje zaista na prvom mestu.

Da li si se uselila u nov stan, i šta je sa jačom polovinom?

- Iskreno, trenutno mi je samo bitno da ovo prevaziđemo i da moja porodica i prijatelji budu zdravi. Stan se naravno odlozio i kad bude vreme, desice se i to. Što se tiče ljubavi, takođe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.