MAJA BEROVIĆ MISLI DA SE ZARAZILA NA NASTUPU PRE 2 NEDELJE: Posle ovoga više ništa neće BITI ISTO
Foto: Printscreen Instagram

NIJE JOJ LAKO

MAJA BEROVIĆ MISLI DA SE ZARAZILA NA NASTUPU PRE 2 NEDELJE: Posle ovoga više ništa neće BITI ISTO

Na preporuku austrijske vlade, jedna od najpopularnijih pevačica na našoj estradnoj sceni, Maya Berović, nalazi se u karantinu u Austriji, gde inače I živi.

Objavljeno:

Mayu Berović vest o vanrednom stanju, usred širenja korona virusa, zatekla je u Austriji, gde se nalazi u karantinu već osam dana. Ona sa svojim fanovima komunicira putem društvenih mrežama, putem kojih im šalje pozitivne vibracije, a Srbiju danas je odlučila da progovori o celoj situaciji i kaže kako se oseća.

Kao sav normalan svet i Maya je uplašena situacijom u kojoj se nalazi ceo svet, pa keže da po njenom nmišljenju ne postoji osoba koju ova situacija ne zabrinjava.

- Čini mi se da ovo nije strah za mene, nego strah za ceo svet. Strah zbog mojih najmilijih, moje publike, koja je uvek bila uz mene I svih ljudi koje znam. Nije uopšte naivna situacija I ne bi trebali da je uzmemo zdravo za gotovo, jer kada prođe sve ovo, a proći će, više ništa neće biti isto – sigurna je Maya.

Popularna pevačica je veoma odgovorna kada je zdravlje u pitanju, pa se pridržava svih saveta.

- U izolaciji sam već neko vreme. U kući sam I ne idem nigde. Vrlo ozbiljno sam shvatila situaciju I ne prepuštam ništa slučaju. Moj jedini izlazak iz kuće je onaj kada odem u market da kupim potrebne stvari za kuću, a I tada kada izađem, trudim se da kupim što više potrebnih namirnica, kako bih što manje zadržavala napolju. Podrazumeva se da čim se vratim u kuću, operem I dezinfikujem ruke.

Kako je poslednji nastup imala pre dve nedelje, Maya se ne plaši da se zarazila na nekom od poslednjih nastupa, ali bi se svakako testirala, kada bi osetila simptome.

- Poslednji nastup sam imala pred dve-tri nedelje I ne plašim se da sam se zarazila na nastupima, a mišljenja sam da bi svaki normalan čovek to uradio kada bi osetio simptome, koji ukazuju na korona virus.

Berovićeva se već osam dana nalazi u karantinu u Austriji, a za SD je otkrila kako provodi ovo vreme izolacije.

- Ovo je zanimljivo pitanje, jer sam shvatila da vreme u izolaciji koristim tako što radim sve ono za šta nisam imala vremena. Kuvam svaki dan, slažem ormare, čistim kuću, treniram I bukvalno sve ono što svaka žena radi, a ja nemam vremena kada sam poslovno aktivna, zbog snimanja I nastupa.

Maya najviše informacija dobija putem internet. Čita portale i gleda vesti redovno, kako naše, tako i nemačke. Trudi se da razmišlja pozitivno i to preporučuje svim ljudima, jer u ovakvim situacijama je najvažnije ostati pozitivan i pozitivno misliti. Popularna pevačica poručuje da nema ništa od kukanja, nego se treba pridržavali saveta i proći će i ovo, kao što sve u životu prođe.

Poruku koju je uputila svojim fanovima, kao i svim ljudima koji je prate, možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.