ŽIVIM U KUTIJI! SRPSKA PEVAČICA VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI! Rešila da JAVNOST vidi GDE ŽIVI, a onda OTKRILA ŠTA SE DESILO
Foto: Printscreen

šok

ŽIVIM U KUTIJI! SRPSKA PEVAČICA VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI! Rešila da JAVNOST vidi GDE ŽIVI, a onda OTKRILA ŠTA SE DESILO

Tim povodom mediji su kontaktirali i pevačicu

Objavljeno:

Sanja Stanković, bivša rijaliti učesnica "Zadruge", koja je nakon izlaska iz rijalitija nastavila svoju vezu sa Jovanom Tomić, Matorom, se ostvarila i kao pevačica.

foto: Printscreen

Kako se Korona virus proširio i na našu zemlju, tako je uveden i policijski čas, kada je zabranjeno izlaziti na ulice u periodu od 20h do pet ujutru. Tim povodom mediji su kontaktirali i Sanju, da opiše, kako provodi svoje vreme u izolaciji.

foto: Damir Dervišagić

- Kako Sanja Stanković provodi vreme u karantinu? Katastrofa! Poznato je da sam pre jedno mesec dana imala problem sa manijakom u zgradi, onda sam rešila da nađem drugi stan. Pronašla sam ga i bukvalno sam morala dan pre proglašenja vanrednog stanja da se preselim. Ja se nisam preselila i kao što vidite, živim u haosu, živim u kutijama, živim u kesama, i čekam da prođe ceo ovaj haos! Vi, ako nemate šta da radite, prepakujte vaš garderober, kao što ja upravo radim, čitajte neku lepu knjigu, gledajte neki lepi film, ili možda pratite Zadrugu. Ljubi vas Sanjči - poručila je Stankovićeva za jedan portal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija danas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.