SNEŽANA DAKIĆ SE SNIMILA IZ KARANTINA, PA NASTAO HAOS! Vređala se sa svojim pratiocima, a onda USLEDILO OVO!
Foto: Printscreen/Instagram/snezanadakic

drama

SNEŽANA DAKIĆ SE SNIMILA IZ KARANTINA, PA NASTAO HAOS! Vređala se sa svojim pratiocima, a onda USLEDILO OVO!

Iako je ona želela da bude od koristi i da pomogne velikom broju svojih pratilaca....

Objavljeno:

Voditeljka Snežana Dakić spremila se za vanredno stanje, pa je svojim pratiocima pokazla da i kada je ovakav haos može zdravo da se hrani, a onda je usledila salva komentara.

Iako je ona želela da bude od koristi i da pomogne velikom broju svojih pratilaca, posebno ženama da ostanu vitke i zgodne u vreme izolacije usled panedmije koronavirusa, neki od njih su to pogrešno protumačili.

foto: Printscreen

Snežana je video započela tako što je snimila celu figuru i pokazala ženama da je fit i da planira da ostane takva. Voditeljka je istakla da je smršala iako ne posećuje teretanu, pa je izreklamirala proizvode koji su po svemu sudeći njeni prijatelji sponzori, što se nije dopalo njenim pratiocima.

- Dajte nabrojte osnovne aminokiseline. Ovo je neko drugo vreme, a ne reklama. Treba ostati živ, pa ćemo posle da tupimo o purinskim i primidinskim bazama i razlikama između RNK i DNK. Vi poznati ćete svojim neznanjem dokusuriti ovaj ionako uništen svet - napisao je jedan od pratilaca koji je pogledao snimak.

- Gospodine, ovo nije obavezan program. Ako više volite, pratite rijaliti igrače i blogerke. Oni daju samo slike bez teksta. A nemojte pratiti pametnije od sebe, ako vas irititaju ili niste čuli šta sve ima na svetu - napisala je ljutito Snežana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.