VESNA DEDIĆ ULAZI U ZADRUGU! Nakon OTKAZA odlučila se za RIJALITI! Mediji OTKRIVAJU OGROMNU količnu novca za UČEŠĆE
Foto: printscreen

ŠOOOOK

VESNA DEDIĆ ULAZI U ZADRUGU! Nakon OTKAZA odlučila se za RIJALITI! Mediji OTKRIVAJU OGROMNU količnu novca za UČEŠĆE

Naime, njoj su čelnici "Pinka" ponudili vrtoglavi honorar, koji ona nije mogla da odbije

Objavljeno:

Vesna Dedić, dojučerašnja voditeljka i autorka kultne emisije "Balkanskom ulicom" na RTS-u, postaće učesnica rijaliti programa "Zadruga", saznaje ekskluzivno "Alo!".

Naime, njoj su čelnici "Pinka" ponudili vrtoglavi honorar, koji ona nije mogla da odbije.

foto: Printscreen

- Vesna će za nedeljni boravak u Šimanovcima dobijati svoju dojučerašnju mesečnu platu na RTS-u, koja je bila 500 evra. Dakle, za mesec dana, zaradiće četvoromesečnu zaradu iliti 2.000 evra - ispričao je za "Alo!" izvor blizak Dedićevoj, koji je insistirao na anonimnosti. Kako nam je rekao, ona je u prvi mah odbila jer je smatrala da joj tamo nije mesto, ali je na kraju ipak prelomila.

Razlog njenog ulaska nije samo novac, iako je on bio presudan.

• Vesna je trenutno nezaposlena. Nakon što je dala otkaz na RTS- u, rešila je da se posveti svojoj školi novinarstva, ali i drugim poslovnim aktivnostima. Međutim, budući da je zbog koronavirusa proglašeno vanredno stanje i da je sve svoje obaveze morala da odloži do daljnjeg, odlučila je da prihvati ponudu Željka Mitrovića - ispričao je izvor za "Alo!" i dodao:

Na taj način ne samo da će tokom ovog perioda zarađivati, već i neće biti sama kod kuće, s obzirom na to da je njena ćerka Lenka u Londonu gde studira - dodao je izvor "Alo!".

foto: Printscreen

Kada se rijaliti završi, proći će i vanredno stanje, a ona će po izlasku iz rijalitija napraviti promociju svoje nove knjige, koja je završena i čiji se izlazak očekuje u junu. Nakon toga će organizovati audiciju za nove polaznike u školu novinarstva koju drži sa Sanjom Marinković, a do tada je sigurno očekuju i angažmani na nekoj od domaćih televizija.

Kada smo pozvali Vesnu Dedić, odgovorila nam je u svom prepoznatljivom stilu.

- Ja sam nedavno izašla iz RTS- a i osećam se kao da sam izašla iz "Farme". Sačekalo me vanredno stanje i osećam se kao da sam ušla u rijaliti "Veliki brat". Da me sad prebace u "Zadrugu", ne bih osetila promenu - rekla je uz osmeh za "Alo!" Dedićeva i dodala:

- Ja bih najradije, ako me već pitate, da me prebace u onaj engleski rijaliti "Ostrvo ljubavi" - rekla je Vesna i odbila da govori o detaljima ulaska u "Zadrugu 3".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.