EVO ŠTA PROROČICA KLEOPATRA PIŠE LJUDIMA: Glumićete i TEŠKU BOLEST da ostanete u braku!
Foto: Happy tv printscreen

u vreme koronavirusa

EVO ŠTA PROROČICA KLEOPATRA PIŠE LJUDIMA: Glumićete i TEŠKU BOLEST da ostanete u braku!

Dok traje pandemija, evo kakva pitanja stižu vidovnjakinji, a kako ona na njih odgovara

Objavljeno:

Muž me vara već nekoliko godina, a nedavno sam saznala da s tom ženom ima i dete. Volim ga, i ne želim da se razvedem. Šta da radim?

Šifra: Sama, Olovo

Tačno je da vas suprug vara, ali ne i da s njom ima dete. Ali…vidim da njemu u sudbini stoji kćerka, a nju ne vidim vama, što mi govori da bi to dete mogao uskoro dobiti sa tom ženom. Isto tako vidim vašu veliku borbu da ostanete u tom braku, gde ćete pokušavati sa raznim lažima i prevarama da ostanete, čak ćete glumiti tešku bolest, no ništa vam neće poći za rukom. Njegovu ljubav s drugom ženom ne možete uništiti.

foto: Print Screen Youtube

Imam velikih problema, pa Vas molim draga Kleopatra da mi kažete šta će biti sa mojim brakom. Muž se veoma promenio, postao je čudan. Uvek je bio porodičan čovek, a sada svako veče izlazi. Vraća se rano ujutro, a bojim se da će izgubiti i posao. Zato Vas molim da mi kažete šta će biti sa našim životima.

Šifra: Supruga, Banja Luka

Vaš muž je pomalo neiživljena osoba. Kada je trebao da radi takve stvari glumio je zrelost. Sada kada je uspio u poslu i kada je stekao nešto počinje da živi raskalašeno. Vašem braku uskoro dolazi kraj. Iako Vi niste za to, nećete moći da trpite njegove postupke. Jedina sreća je što nemate dece.

Moj život se ruši. Šta god da počnem raditi krene mi naopako. Ne znam šta se dešava.

Šifra: Bez sreće, Jablanica

Napatili ste se u životu. Život Vam ni u narednom periodu neće ići na ruku. Imaćete dosta zdravstvenih, ali i problema na poslu. Sve ćete izdržati i naredna godina biće puno naprednija za Vas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.