Batina najveća bol! I gubitak noge je izdržao, ali ovo je jedina stvar zbog koje je Valter zaplakao na samrti! (FOTO)
Foto: instagram

Nije mogao da...

Batina najveća bol! I gubitak noge je izdržao, ali ovo je jedina stvar zbog koje je Valter zaplakao na samrti! (FOTO)

Tužno da tužnije ne može biti! Ovo ni on nije mogao da izdrži!
Objavljeno: 19:54h

Miljko Živojinović, sin Velimira Bate Živojinovića nije video svog oca godinama. Nakon Batine smrti, njih dvoje se više neće videti, bar ne na ovom svetu. Ipak Bata je poslednje dane proveo sa unucima i ženom Lulom. Bata Živojinović je zbog Zvezde bio tri meseca na lečenju! (FOTO)

foto: Aleksandar Jovanović Cile
Miljko je pre devet godina obeležen kao "stečajni mafijaš" i pod tim žigom živi već dugo van Srbije. Život mu se promenio, kao i on sam. Progon traje, suđenja traju, epilog je nova Interpolova poternica, podignuta posle ukidanja prve, i tako u krug. Pošto poternica nije ukinuta, male su šanse da će uspeti da prisustvuje očevoj sahrani.
foto: Privatna arhiva
Miljko je u par intervju-a pred Batinu smrt izjavljivao kako mu je ovo najteži period u životu, ali kako veruje u životnu borbu i volju svog oca, kao i u lekare koji su posvećeni njegovom lečenju. On je do poslednjeg dana verovao kako će se Bata oporaviti, međutim Živojinović je izgubio životnu bitku.
foto: privatna arhiva
Batina poslednja želja je bila da zagrli sina kojeg nije video punih 9 godina. Ipak, ta želja mu se nije ostvarila....
foto: Privatna arhiva
Da podsetimo, pre nepunih deset godina protiv Miljka je podignuta optužnica u slučaju nazvanom "Stečajna mafija", s kojim se, nakon toga, nije desilo gotovo ništa. Tek prošle godine on je oboren na sudu. Za sve to vreme, Miljko je bio daleko od oca i majke, u Parizu, iz kog nije smeo da se vrati u Srbiju jer je za njim raspisana poternica iako je njegova adresa poznata sudu. Međutim, čak i kad je postupak obustavljen, Miljko je preko svog advokata, koji ga zastupa u ovom slučaju, saznao da su za njim raspisane nove dve poternice. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.