MAŠTAO DA ĆE POSTATI NEKO I NEŠTO DOK SU MU KRČALA CREVA OD GLADI: Danas je NAŠ POZNATI JUTJUBER i influenser
Foto: printscreen

ovo je njegova tužna priča

MAŠTAO DA ĆE POSTATI NEKO I NEŠTO DOK SU MU KRČALA CREVA OD GLADI: Danas je NAŠ POZNATI JUTJUBER i influenser

Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž odlučio je da napiše emotivnu poruku svim svojim pratiocima.

Objavljeno:

Influenser i reper Vojaž se osvrnuo na svoje početke koji nisu bili nimalo laki. Gladovao je, borio se sa samim sobom i maštao o karijeri muzičara i nastupima koji će biti posećeni. Danas kako tvrdi, uspeo je to da ostvari.

- Bože, hvala ti za sve. Hvala za svaki bol, svaku ranu, svaku opekotinu. Zbog svega toga sam sada ovde. Pred nama je tek velik put, ali daleko smo stigli. Sećam se kad sam sa braćom snimao pesme preko mikrofona za "Skype", i maštao o tome kako ću jednog dana biti neko i nešto dok su mi krčala creva. Sećam se kako sam bio odbačen iz društva jer sam drugačiji, i kako su se svi smejali mojim snovima i ambicijama misleći da su mangupi. Sećam se kako sam sedeo mesecima sam u zamračenoj sobi razmišljajući o tome da li je moja greška što verujem u emocije koje sam pokazivao pisanjem. Secam se svakog trenutka mog dna i te gladi koja me je izgradila u čoveka sa ozbiljnim vrednostima. Prebrzo sam odrastao, i na tome sam zahvalan - napisao je Mihajlo i njegovu objavu prenosimo u celosti.

- Vera je to što me je držalo na zemlji i teralo da nastavim dalje, vera u snove. Sada sam sa 18 godina uspeo da otplatim svoj fakultet, račune, obaveze, da ulažem novac i vreme u posao, da obradujem majku svojim uspesima i odgovornošću. Uspeo sam da u milionskim brojkama doprem ljudima do srca i pomognem kad je teško. Uspeo sam da postanem neko i nešto. Bože hvala ti za sve - napisao je Vojaž na svom Instagram profilu.

Podsetimo, na početku karijere kada je počeo da peva sa svojom devojkom Breskvicom naišao je na osudu javnosti. Naime, on je ušao u rat sa poznatim Jutjuberom Bakom Prasetom koji je došao do nepredvidivih razmera. Vojaž se u nastavku hvalio buntom novca koji je zaradi za samo jedan nastup, što srpska javnost nije baš najbolje prihvatila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.