VEST KOJA TRESE ESTRADU: ĐANI SE OPET ŽENI! I ne, ovo nije KLIKBEJT naslov - POGLEDAJTE!
Foto: Printscreen/Instagram

AUUU

VEST KOJA TRESE ESTRADU: ĐANI SE OPET ŽENI! I ne, ovo nije KLIKBEJT naslov - POGLEDAJTE!

Ova proslava će sigurno biti veoma svečana,

Objavljeno:

Pevač Radiša Trajković odlučio je da ponovo stane na ludi kamen i to sa svojom ženom Slađom, što je mnoge iznenadilo, budući da su njih dvoje u skladnom braku već dve decenije.

Nedavno je pevač bio na poligrafskom ispitivanju i pao jer se pokazalo da je varao ženu, iako je rekao da nije. Ipak to izgleda nije uticalo na njihov odnos.

foto: Printscreen

Pevač je izrazio želju da svoju ženu ponovo vidi u belom kako bi zajedno proslavi dvadeset godina koliko su zajedno, odnosno srebrnu svadbu.

- Kod moje žene je svaki dan 8.mart, kupio sam joj poklona do 2050.godine. Iduće godine nam je 25 godina braka, želim da je vidim ponovo u venčanici, a ja ću prvi put kravatu da nosim da budem pravi gospodin - rekao je Đani.

Ova proslava će sigurno biti veoma svečana, budući da je Đani veoma galantan pogotovo kada je reč o njegovoj supruzi, a on je navodno svojoj ženi nedavno poklonio automobil u vrednosti od preko 50.000 evra. - prenosi Srpski telegraf.

foto: print screen instagram / official.djani

Njihovi sinovi veoma su uzbuđeni zbog predstojećeg slavalja.

- Đani mnogo voli Slađu, tako da će joj sigurno prepustiti da ona sve izabere, lokal, dekoraciju i ostalo, a on je veliki gurman tako da će sigurno on birati meni - kaže izvor blizak porodici Trajković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.