VODITELJKA 3 MESECA NAKON POROĐAJA OTIŠLA DA VODI PROGRAM, OSTAVILA SINA: Kristina Radenković uradila OVO u emisiji
Foto: printscreen

evo šta se desilo na beoviziji

VODITELJKA 3 MESECA NAKON POROĐAJA OTIŠLA DA VODI PROGRAM, OSTAVILA SINA: Kristina Radenković uradila OVO u emisiji

Popularna voditeljka, koja se na posao vratila samo tri meseca nakon porođaja, priznala da se isključi dok vodi emisiju kako je ne bi pojela briga za sinčićem

Objavljeno: 12:36h

Voditeljka najgledanijeg kviza u Srbiji „TV SlagalicaKristina Radenković na male ekrane vratila se svega tri meseca nakon porođaja, pa je prošlog vikenda bila jedan od četiri voditelja muzičkog festivala Beovizija. U razgovoru voditeljka otkriva da će raditi još jedan format na RTS, ko joj od kolega podmeće nogu, kao i kako je njena ćerka Tara prihvatila mlađeg brata Rogana.

Kako si odlučila da se samo tri meseca nakon porođaja vratiš na posao?

- I kad sam rodila Taru, vratila sam se na posao nakon samo tri meseca, a sad i ranije. To je stvar dobre organizacije. Imam pomoć dadilje, ali i supruga Nikole, kao i dede i baka. Bez njihove podrške ne bih uspela da izguram ovaj težak i prenatrpan raspored. Beovizija je gotova i sad će sve da se smiri i život će se nastaviti po starom.

Da li brineš zbog dece, posebno Rogana, kad si na poslu?

- Brinem, ali se trudim da se isključim. Rogan je u sigurnim rukama. Uvek je nasmejan, a kad mi nedostaje, pozovem telefonom da čujem kako je. Najviše mi pomaže Nikola, da njega nema, sigurno ne bih mogla da radim ono što volim. On sve svoje obaveze podredi meni, i obrnuto. Sve radimo kao tim.

Sinu si dala retko i neobično ime. Jesi li bila spremna na pitanja i komentare u vezi sa izborom?

- Dala sam sinu, po mom mišljenju, najlepše ime na svetu, a to što neko misli da treba da ga komentariše preko društvenih mreža stvar je kućnog (ne)vaspitanja.

Čini se da imaš više posla otkako si opet postala mama. Misliš li da hrabre prati veća sreća?

- Život je nepredvidljiv. Sve je to samo sticaj okolnosti. Pojavio se dobar projekat i kviz „Stigni me ako znaš“. Volim svoj posao. Uspela sam da uz njega lakše skinem kilograme i doteram liniju. Zadovoljna sam kad radim, a onda je i mir u kući. Ja sam vrat porodice.

Da li je lepše biti glumica ili voditeljka?

- Voditeljka sam od 2008. godine i potpuno sam se orijentisala na tu stranu.

Imaš li ponude za neku seriju?

- Imam nekoliko, ali videćemo šta će se dešavati. U predstavi „Seks-bomba“ dobila sam alternaciju. Kolege imaju gostovanja širom Evrope i Srbije, što ja nisam trenutno u mogućnosti da radim zbog bebe, tako da imam dostojnu i prelepu „zamenu“ Tijanu Čurović.

Da li te je gluma naučila da imaš više samopouzdanja, da nemaš komplekse i budeš prirodna pred kamerom?

- Svi imamo komplekse, pa čak i najlepša žena na svetu. Morate samo da naučite da od svog kompleksa napravite brend. Ako se samopouzdanje uči u pozorištu, uspela sam da ga izgubim kad sam počela da radim na TV. Svi su govorili - ne valja ti, Kristina, ovo ili ono. Prihvatila sam kritike, radila na sebi i mislim da sam uspela da izvučem maksimum.

U kojoj profesiji ima više sujete i ljubomore?

- Sujeta je prisutna u svim profesijama. Za razliku od ljubomore, sujeta ubija. Ukoliko se ne izborite s tim problemom, otežaće vam lični napredak. Mislim da sam to uspela da savladam i da prepreke pretvorim u prilike.

Jesi li nekad doživela da ti neka koleginica podmetne nogu?

- Naravno da sam doživela. Mislim da je pravda spora i dostižna, pa se sve to u životu lepo namesti. Svima nam se dogodilo da nam neko podmetne nogu.

Da li je teže očuvati brak kad si javna ličnost?

- Sebe ne smatram javnom ličnošću. Moja ćerka Tara i ne zna čime se ja bavim niti da vodim kviz „Slagalica“. Na ovo pitanje nemam bolji odgovor. (smeh)

Šta ti je doneo rad na Beoviziji?

- Beovizija je prvi TV projekat koji sam radila. Nisam imala dana iskustva. Prijavila sam se pre 13 godina za emisiju „Evropsko lice“ baš zato što sam želela da radim bilo šta vezano za Evroviziju. Završila sam kasnije kao voditeljka iz grin ruma. Ponosna sam što sam deo ovakve produkcije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.