TRI VODITELJKE SKLONJENE SA TV-A! OVA ODLUKA JE 1. OD NJIH UGROZILA ZDRAVLJE: Kad ih pitaju NE SMEJU dati komentar?
Foto: printscreen

šokovi

TRI VODITELJKE SKLONJENE SA TV-A! OVA ODLUKA JE 1. OD NJIH UGROZILA ZDRAVLJE: Kad ih pitaju NE SMEJU dati komentar?

Otkazan je voditeljski angažman hrvatskoj voditeljki Ivani Vilović.

Objavljeno:

Da i u Hrvatskoj, poput naših, veliki broj TV lica izaziva pažnju, posebno voditeljke, govori i poslednja nemila scena koja se odrazila na jednu od njihovih tv lica.

Voditeljka Ljiljana Vinković bila je jedno od zaštitnih lica HRT-ove emisije ''Dobro jutro, Hrvatska'', no nakon četiri godine voditeljski angažman joj je otkazan. To se dogodilo početkom meseca, nakon što je potvrđeno da je voditeljski angažman u tom projektu dobila Doris Pinčić Rogoznica. U isto vreme otkazan je i voditeljski angažman trećoj voditeljki Ivani Vilović.

foto: printscreen

Kako navodi Slobodna Dalmacija, Ljiljani je ta odluka stvorila stres, te joj je to iznimno ugrozilo zdravlje, zbog čega je otišla na bolovanje. – Ljiljana Vinković i dalje ostaje u sustavu emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, gde će četvrtkom voditi rubriku “Stranci u Hrvatskoj”, a petkom će pomagati u emisiji “Dobar dan, Hrvatska”. Uz to, Ljiljana Vinković nastaviće raditi u svojem matičnom odelu “Sadržaji HTV” – stoji u odgovoru Komunikacije Hrvatske radiotelevizije.

Voditeljka nije željela komentarisati je li zadovoljna ovim rešenjem radnog odnosa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.