PEVAČICA IZNELA POTRESNE DETALJE O MALTRETIRANJU PASTORKE! Ono što je ispričala o brutalnom NASILJU - ŠOKIRA!
Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

STRAšNO

PEVAČICA IZNELA POTRESNE DETALJE O MALTRETIRANJU PASTORKE! Ono što je ispričala o brutalnom NASILJU - ŠOKIRA!

Bura nikako da se stiša

Objavljeno:

Ona je pretučena prošlog četvrtka po povratku iz škole, nakon čega ju je otac, Biljanin verenik Aleksandar Nedić, odvezao u Urgentni centar gde su joj ustanovljene lakše telesne povrede. Aleksandar i Biljana za prebijanje N. N. optužuju oca i dedu njene školske drugarice, sa kojom je u svađi, a ceo slučaj će nakon policije završiti i na sudu.

foto: Printscreen

Nekoliko dana kasnije, Biljana je stala pred kamere "Premijere" i ispričala šta se zapravo dogodilo tog četvrtka.

- Dete je otišlo normalno, zdravo, pravo u školu, a sa autobuske stanice kod osnovne škole su nas pozvali da dođemo po dete, da je izudarana pesnicama od strane jednog starijeg gospodina. Aleksandar je otišao i odmah je dete odveo kod lekara, u Urgentni centar da snime glavu, jer ju je boleo vrat, vrtoglavicu je imala, padala je u nesvest. Tamo smo posle dobili povratnu informaciju kako to niko nije uradio, kako su one spremale sačekušu kod groblja - priča Biljana i dodaje da je Aleksandru veoma teško pala vest o prebijanju ćerke.

foto: Privatna arhiva

- Njih dvoje su posebno vezani, iz tog razloga ona i živi sa njim, tako se odlučila jer ima pravo, ima 16 godina. Ja kao majka bih možda baš burno reagovala, možda čak i napravila neki incident, pa bih možda bila i krivično gonjena. On je bio priseban, nije želeo da pravi sebi dodatne probleme već je pustio da to policija reši, da uzmemo zapisnik, izjave od tih devojčica koje su bile tu i videle šta se događalo.

foto: Damir Dervišagić

Biljana priznaje da su dve devojčice izvesno vreme u sukobu, ali ne vidi potrebu da se drugi u isti upliću, rešavaju ga i, kako kaže, "isteruju pravdu", pogotovo ne na ovaj način.

- Zašto neko dolazi da isteruje neku pravdu? Ako su deca imala nesuglasice, trebalo je to da se reši na normalan, ljudski način, a ne batinama - poručuje Biljana i dodaje da posle svega što je preživela šesnaestogodišnja devojčica ima ozbiljne strahove.

- Ona je bila u fazonu:"Da li ja smem da idem u školu?". Sad je i dete u strahu da li sme da ide u školu, kako da se vrati... Pa, ne možemo je držati u kavezu, voziti je, slati obezbeđenje, ne daj Bože. Ja sam imala strah jer nikada ne znate da li može da se ponovi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.