U SRBIJI JE SVE VIŠE MANEKENKI I GLUMICA KOJE OVAKO POKUŠAVAJU POSTATI POZNATE: LJUBAVNICA izvela prevaru veka
Foto: printscreen

ovako se obogatila i proslavila

U SRBIJI JE SVE VIŠE MANEKENKI I GLUMICA KOJE OVAKO POKUŠAVAJU POSTATI POZNATE: LJUBAVNICA izvela prevaru veka

Pred vama je Ali Larter, najpre manekenka, a potom i uspešna glumica, koja je preko prevare došla do slave i novca

Objavljeno:

Ali Larter je prelepa glumica koju ste imali prilike da gledate u seriji "Heroji", filmu "Pravna plavuša", koji uskoro dobija još jedan nastavak, ali i kao Kler Redfild u filmu "Resident Evil".

Ona danas slavi 44. rođendan, i dalje izgleda bolje od duplo mlađih koleginica, a znate li "kako je sve počelo"?

Standardno - bavila se manekenstvom. Agenti su je otkrili kada je imala samo 14 godina, a onda, pre dvadesetak godina desio se preokret. Imala je 21 godinu kada ju je fotograf s kojim je ranije sarađivala pitao da li bi pristala da se slika za magazin "Esquire", koji priprema lažni članak.

Ideja je bila da se namerno napravi fama oko "nove devojke koja će pokoriti svet", zapravo, napiše parodija na sve te nove cice o kojima mediji neprestano pišu, a Ali bi pozirala kao ta, nova, "Alegra Kolman".

U članku "Alegra je buduća glumica koja sarađuje s Vudijem Alenom, koja je spavala sa zvezdom serije Prijatelji Dejvidom Švimerom i čije će golišave slike ubrzo napraviti skandal neviđenih razmera".

Modni i filmski agenti su pokušali da dopru do fikcionalnog lika, nakon čega je glavni i odgovorni urednik magazina rekao da je reč o najobičnijoj prevari.

Ipak, iako Alegra nije postojala, "njene slike" u magazinu bile su dovoljne da agenti pozovu Ali. Tako je počela njena televizijska karijera - igrala je Niki Sanders u popularnoj NBC seriji, a potom je snimila filmove "Varsity blues", "Final destination", "Džej i Tihi Bob uzvraćaju udarac"...

Danas Ali slavi 44. rođendan - pogledajte kako izgleda:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.