KRISTINA VIŠE NEĆE VODITI SLAGALICU! VODITELJKA ŠOKIRALA: O njenom POTEZU 3 MESECA nakon porođaja BRUJI SRBIJA!
Foto: Printscreen

šok obrt

KRISTINA VIŠE NEĆE VODITI SLAGALICU! VODITELJKA ŠOKIRALA: O njenom POTEZU 3 MESECA nakon porođaja BRUJI SRBIJA!

Voditeljka Kristina Radenković posle samo tri meseca od porođaja vraća se na male ekrane i ne krije da joj je drago što je deo ovog formata.

Objavljeno: 13:21h

Već 6. marta u 22 časa na RTS 1, startuje novi kviz “Stigni me ako znaš” čiji je jedan od autora Dušan Bulić, reditelj Miroslav Damjanović, a voditeljka Kristina Radenković. Kviz ima za cilj da zabavi gledaoce, ali i da proveri njihovo znanje iz opšte kulture.

- Pravila igre su jednostavna - četiri igrača stoje na ivici ogromne četvorougaone interaktivne table, slične onim iz društvenih igara „Monopol“ ili „Ne ljuti se, čoveče“. Svaki takmičar u svakom krugu igre ima 30 sekundi da odgovori na šest pitanja iz opšte kulture. Koliko tačnih odgovora da, toliko polja ide napred. Svako polje ispod sebe krije novac ili iznenađenje u igri. Ukoliko takmičar stigne nekog od protivnika, izbacuje ga iz igre i uzima mu sav novac. Takmičar koji prvi stigne na startnu poziciju je pobednik i ima priliku da u poslednjoj rundi sačuva sav novac koji je osvojio. Njegovu sudbinu, u poslednjoj rundi, u svoje ruke preuzima publika u studiju. Publika određuje koliko tačnih odgovora takmičara deli od novca koji je osvojio tokom igre. Svaki tačan odgovor u toj rundi donosi više novca i publici. Ovo je jedini kviz u kojem takmičar u jednom momentu igra i za sebe i za publiku. Ukoliko ne da zadat broj tačnih odgovora, takmičaru se od osvojene sume oduzima suma koju je trebalo da osvoji za publiku - otkriva Dušan Bulić.

Saznajemo da u jednoj emisiji prođe od 120 do 200 pitanja. Na pitanje kako se Kristina snašla u ovom kvizu, Dušan kaže:

- Mislio sam da je jedna stroga i hladna osoba, ali ona je vrlo topla i duhovita osoba. Odlična je za saradnju i ima solidno znanje - ističe Dušan. Dok čekamo da počne snimanje kviza, Kristina na tabletu gleda pitanja koja treba da postavi takmičarima.

- Posle “Slagalice”, ovo je drugi kviz koji radim u svojoj karijeri. Producenti su prepoznali moj dar za humor i to im se svidelo. Drago mi je što ću biti u prilici da se podsetim nekih pitanja koje sam davno čula, a u međuvremenu zaboravila. Priznajem da sam loša sa pitanjima u vezi sa sportom jer me ta oblast malo zanima - otkriva nam Kristina, a na pitanje šta joj najteže pada, iskreno odgovara da su to - visoke potpetice koje mora da nosi:

- Da mogu da budem u ravnim cipelama, letela bih po ovoj sceni, ali ovako... Zato svaki trenutak, dok se ne uključe kamere, praktikujem da obujem ravne čizme.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.