OTKRIVEN DETALJ NESREĆE U KOJOJ JE UDARENA LUKASOVA SONJA! STRADAO JOJ 1 DEO: Doktori doneli odluku POSLE 3 DANA!
Foto: Damir Dervišagić

saobraćajka

OTKRIVEN DETALJ NESREĆE U KOJOJ JE UDARENA LUKASOVA SONJA! STRADAO JOJ 1 DEO: Doktori doneli odluku POSLE 3 DANA!

Nesreća se desila još prošlog četvrtka

Objavljeno: 10:10h

Bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović prošlog četvrtka je navodno imala udes u Beogradu, u naselju Bežanijska kosa, Sonju je udario automobil, a vozač je pobegao sa lica mesta.

– Sonja je išla u svoj butik i u putu se iz čista mira zakucao neko u zadnji levi deo njenog automobila. Od siline udarca Sonja je zadobila povredu vrata, ali, srećom, nije bila životno ugrožena. Dok je ona od šoka izašla iz automobila, vozač koji ju je udario je pobegao sa lica mesta. Ona je odmah pozvala policiju, koja je počela da traga za njim. Jedan čovjek je svedočio događaju na Bežanijskoj kosi, te je vidio tablice automobila koji je pobegao i pomoću toga su sutradan locirali čoveka koji je udario Sonju – otkriva izvor i dodaje da je šteta na automobilu poprilična, a Vuksanovićeva je odvezena u bolnicu.

– Nakon tri dana su joj skinuli kragnu, imala je sreće da nikakvu ozbiljniju povredu nije imala. Da je bio slabiji automobil koji je ona vozila, nedajbože, povrede bi bile daleko veće i opasnije – zaključio je izvor, prenosi Avaz, a piše Srpski telegraf.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.