DEČKO KOJI JE NAPAO LJUDE SEKIROM U ČAČKU JE BIVŠI DEČKO JELENE KRUNIĆ! Starleta ostavila sve bez teksta PRIZNANJEM
Foto: printscreen

otkriće

DEČKO KOJI JE NAPAO LJUDE SEKIROM U ČAČKU JE BIVŠI DEČKO JELENE KRUNIĆ! Starleta ostavila sve bez teksta PRIZNANJEM

Oglasila se bivša zadrugarka Jelena Krunić, koja je na svom Instagram profilu izjavila da je taj čovek zapravo njen bivši momak

Objavljeno:

Nedavno je odjeknula vest o navodnom psihičkom bolesniku, koji je u Čačku uleteo u kafić u centru grada, mahajući sekirom, te je tom prilikom naneo lakše telesne povrede nekoliko ljudi, koji su se zadesili na tom mestu.

Nakon te objave, oglasila se bivša zadrugarka Jelena Krunić, koja je na svom Instagram profilu izjavila da je taj čovek zapravo njen bivši momak, te da je i nju maltretirao, obzirom da je bila sa njim tri godine:

foto: Printscreen

- Inače, to je bio moj prvi dečko od osamnaeste do dvadesetprve godine, koji me je progonio još godinama, i o kome sam vam takođe pričala na Jutjubu. Mladen Marinković. Zvani Đondra. Žao mi je u šta se pretvorio, sestra mu je skoro poginula, a ja sam htela da idem na sahranu, jer sam je videla par dana pre toga. Zamislite da sam otišla... Žao mi je ako je neko nastradao u ovome svemu, ali ja sam u šoku - napislaa je Jelena na svom Instagram profilu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.