SVETSKI SKANDAL SA PEJIĆEM! Andreju drugarica tužila za SEK*UALNO UZNEMIRAVANJE
Foto: Printscreen/Instagram/andrejapejic

HAOS

SVETSKI SKANDAL SA PEJIĆEM! Andreju drugarica tužila za SEK*UALNO UZNEMIRAVANJE

Manekenka tvrdi da su lažne optužbe u pitanju.

Objavljeno:

Andreja Pejić jedna je od najangažovanijih transrodnih manekenki na svetu. Popularnost joj je donela kako lepe stvari, tako i one manje lepe. Među onim neprijatnim stvarima koje nosi slava jesu i lažne optužbe za seksualno uznemiravanje.

- Optužena sam da sam seksualno zlostavljala jednu ženu. U bilo kojoj drugoj situaciji, bilo kog drugog dana, smejala bih se ovoj blesavoj, čudnoj šali. Međutim, živimo u društvu gde svako na svakoga može da uperi prstom i preko medija ga optuži za uznemiravanje, uništi mu život i karijeru, što, priznaćete, već nije za šalu. Svi koji me poznaju, znaju da se predstavljam kao heteroseksualna žena - napisala je ona na svom Instagramu i dodala da je lepši pol nikada nije privlačio.

foto: Damir Dervišagić

Andreja je potom dodala da je devojku, koja ju je optužila za zlostavljanje, volela kao sestru i da nije očekivala da će joj uraditi ovako nešto.

- Upozoravali su me da na dobrom starom Menhetnu ne treba nikome verovati. Nisam želela da živim u paranoji i eto, saplela sam se. Doživela sam strašnu stvar od osobe koju sam volela - istakla je ona i dodala da je njeno srce slomljeno, ali će se oporaviti.

Manekenka ne želi da veruje da je njena bivša prijateljica sama došla na ideju da je lažno optuži, već veruje da iza svega stoji jedan od najpopularnijih pokreta za zaštitu prava žena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.