Poznatoj bosanskoj pevačici se vratio karcinom! (FOTO)

tužna vest

Poznatoj bosanskoj pevačici se vratio karcinom! (FOTO)

Donna Ares se lavovski borila s opakom bolešću, a u trenutku kad je izgledalo da je pobedila bolest doktori su joj rekli da se borba ipak nastavlja
Objavljeno:

Od saznanja da boluje od karcinoma grlića materice 2014. godine, pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, lavovski se borila i, kako se činilo, izborila s opakom bolešću. Svoje fanove je ponovo juče rastužila kad je na Facebooku objavila tužnu vest. Humanost na delu! Milica Todorović ispunila želju obožavateljki oboleloj od raka! (FOTO)

- Današnja bolnička uspomena i povratak u stvarnost! Prošle su najnovije pretrage! Kada se probudiš iz narkoze, ne sjećaš se ni kako si zaspao. Idemo dalje. Kaže mi doktor: “Vi imate rak, ama nemam, ama imaš, ama ne želim da ga imam...” Nastavlja se... – napisala je Donna, a za samo sat ispod ovog posta se videlo se više od stotinu komentara koji je pozivaju da i ovaj put istraje i uliivaju nadu u bolje sutra. Pre nekoliko meseci sa suprugom Džavidom Ljubovcijem Donna se odselila u Dansku. (Espreso.co.rs / Izvor: avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.