SINA MU GLEDATE NA TELEVIZIJI A NIKO TO I NE ZNA: Glumac Irfan Mensur IMA NASLEDNIKA koji je takođe POZNAT JAVNOSTI
Foto: printscreen

niko i ne sluti da je to on

SINA MU GLEDATE NA TELEVIZIJI A NIKO TO I NE ZNA: Glumac Irfan Mensur IMA NASLEDNIKA koji je takođe POZNAT JAVNOSTI

Pavle nam je svima dobro poznat

Objavljeno:

Jedan od najistaknutijih glumaca sa ovih prostora Irfan Mensur poslednjih godina posvećen je radu sa studentima, budući da radi kao profesor glume na jednom privatnom fakultetu. Sa druge strane, kada je reč o njegovom privatnom životu, uživa u ulozi oca i u vremenu koje provodi sa prijateljima, a životnu saputnicu trenutno nema.

- Nisam našao novu partnerku, niti je tražim. Ona dolazi sama po sebi, a sa Srnom sam ostao prijatelj. Čujemo se skoro svakodnevno. Ja Srnu veoma volim i cenim. U krajnjem slučaju, rodila mi je jednog fantastičnog sina - priča Irfan o glumici Srni Lango, od koje se razveo pre sedam godina.

Za sina Pavla kaže da mora da uči još mnogo.

- On je novo lice. Njegova rešenja su sveža i nova. On je talentovan, ali još mnogo mora da uči i kao glumac da sazri. Ponosan sam što je izrastao u časnog čoveka - poručuje naš slavni glumac, i ističe da sinu ne deli savete kada je posao glumca u pitanju.

- Ja pokušavam da pobegnem od svake vrste savetovanja, sem životnih savetovanja u smislu ponašanja i profesionalizma, ali se ne petljam u njegove kreativne mogućnosti, želje, rešenja, jer, prosto, on mora sam da se izbori za svoje mesto - iskren je Irfan kada govori o svom nasledniku.

Njegov sin Pavle prevremeno je napustio fakultet.

- On je upisao Fakultet dramskih umetnosti, završio je prvu godinu. Drugu godinu je zamrznuo, jer ima mnogo snimanja, ali će ove godine i sledeće nastavi sa studiranjem. Profesorka mu je bila Biljana Mašić, a ko će mu biti sledeći profesor, to ne znam, ja neću sigurno - kaže Mensur kroz osmeh.

Ne manjka mu energije i entuzijazma.

Pozanti glumac Irfan Mensur pored standardnih obaveza koje ima kao profesor jednog privantog fakulteta, ove godine radiće na nekoliko glumačkih i rediteljskih projekata.

- Prihvatio sam manju ulogu u predstavi “Putujuće pozorište Šopalović” reditelja Jagoša Markovića u JDP-u, radim jednu duo dramu u kojoj igramo Tanja Bošković i ja, zove se “Vaškice”, premijera će biti u aprilu. Za nekih 15, 20 dana kreće snimanje serije o kralju Aleksandru koju režira Zdravko Šotra, tu igram Jovana Cvijića, u junu režiram predstavu za zatvaranje Dana Zorana Radmilovića, u oktobru počinjem režiranje „Ane Karenjine“ u mojoj dramatizaciji u Narodnom pozorištu u Nišu - otkrio nam je Mensur, kojem očigledno ni u sedmoj deceniji života ne manjka energije i entuzijazma.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media