BIVŠI DEČKO INDI NA ŠAKOVOJ STRANI PA OPLEO PO PEVAČICI: Je*o joj pas mater raspalu, bolesnica je BLOKIRANA SVUDA
Foto: Printscreen

SKANDAL

BIVŠI DEČKO INDI NA ŠAKOVOJ STRANI PA OPLEO PO PEVAČICI: Je*o joj pas mater raspalu, bolesnica je BLOKIRANA SVUDA

Nakon što je izbila svađa putem društvenih mreža između Šake Polumente i Indire Aradinović Indi, u svađu se umešao i pevačicin bivši dečko Albin koji se takođe nalazi na spornom snimku zbog kojeg je i došlo do prepucavanja.

Objavljeno:

Njen bivši dečko je u porukama potvrdio da se nalazi na snimku, te stao na Šakovu stranu navodeći kako prekida svaki kontakt sa Indi.

– E, Šaki, šta radiš, brate? Šta jede go*na ona smećarka raspala? Nemam sa njom ništa, niti me interesuje, ja znam da ti nisi imao nikakvu lošu namjeru, ali to je umno poremećeno – napisao je Albin pjevaču u poruci koju je objavio Pink.rs.

foto: Printscreen Instagram

– Je*o joj pas mater raspalu, blokirao sam tu bolesnicu svuda. Prvo, ona je tada rekla da ti pošaljem snimak i rekla Editi da snimimo za Šaku, znaš da smo se onih dana čuli… – dodao je.

– Debilu raspali, sa mnom si bila kad smo zajedno Šaku poslali snimak u decembru, od tada se nisam čuo sa njim, idiote. Položila si za sva vremena sa mnom. Kakvo si ti samo smeće pokvareno, to mi oči nisu gledale… – poručio je u poruci namjenjenoj Indi.

foto: Preentscren/RTV Pink

– Šaku si našla da uzimaš u usta, što je institucija za tebe. On je moj drug i nije ništa loše mislio, a to što si ti bolesna je samo tvoj problem. Nemoj da ti je palo na pamet da si se više javila – završio je sa obraćanjem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.