Ako verujete u Srbiju na Evroviziji i uplatite 1.000 dinara, evo koja kola možete da kupite!

obezbedite se na vreme!

Ako verujete u Srbiju na Evroviziji i uplatite 1.000 dinara, evo koja kola možete da kupite!

Favorit ovogodišnje "Evrovizije" je Sergej Lazarev koji će predstavljati Rusiju, a evo kakve šanse ima naša predstavnica
Objavljeno: 15:39h

Srpska predstavnica, Sanja Vučić spektakularnim nastupom odvela je Srbiju u finale Evrovizije. U kladionicama možete okušati sreću i kladiti se na svoje favorite. Pobednik već poznat! Evo ko će osvojiti Evroviziju! Pravac u kladžu dok ne blokiraju uplatu! (VIDEO)

Iako još ne znamo pod kojim brojem će Srbija nastupiti u finalu, poznato je da će Sanja pevati u drugom delu finala u subotu. Osim Srbije u finale su prošli i Letonija, Gruzija, Bugarska, Australija, Ukrajina, Izrael, Litvanija, Poljska i Belgija. Naša Sanja razvalila! Srbija ide u finale pesme Evrovizije! (FOTO) (VIDEO) Favorit ovogodišnje "Evrovizije" je Sergej Lazarev koji će predstavljati Rusiju. Ukoliko uložite 1000 dinara, dobićete samo 1560 dinara. Ako sudimo po kvotama na kladionici, Rusija osvaja Eurosong. Najbolje srpske prozivke za Evroviziju! I ako je volite i ako je ne volite - umrećete od smeha!

od hiljadarke možete napraviti 6500 dinara, zatim slede Francuska, Ukrajna, Švedska... Ako uložite hiljadu dinara na Srbiju, uzećete oko 100.000, e to bi bio pun pogodak! Ipak, šanse za našu predstavnicu su male, bar kad je u pitanju pobeda. No, ako verujete u nju i uplatite, a treba vam automobil, mogli biste da se skrpite za nekog "jugića" od dobitka!
bar kad su kladže u pitanju. Sa hiljadarkom osvajate 350.000 dinara u slučaju da Gruzijski predstavnici pobede ove godine na Evrosongu.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.