Galu Videnović nismo videli sve od Bala na vodi, a sada glumi u našoj naj seriji i još je lepša! (FOTO)

Još je cica i po!

Galu Videnović nismo videli sve od Bala na vodi, a sada glumi u našoj naj seriji i još je lepša! (FOTO)

Seks simbol osamdesetih, glumica Gala Videnović žarila je i palila scenom u to doba. Pored dobre glume, ona je važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije, a to se nije promenilo ni do današnjeg dana
Objavljeno:

Gala je debitovala u filmu “Moj tata na određeno vreme”, proslavila se kao Vesna u filmu Srđana Karanovića “Jagode u grlu”, a najveću popularnost je doživela u serijalu “Žikina dinastija” kao Ruskinja Nataša. Unuka Bate Živojinovića: I Valteru je jasno da samo ovako možemo da... (FOTO) Ipak, svima je ostala u sećanju ulogom Ester u kultnom filmu Jovana Aćina “Bal na vodi”. Neda popila flašu viskija pa se bacila sa terase? Ne mogu više ovako da živim!

Printscreen/Fejsbuk
Sredinom 80-ih je vodila i muzičku emisiju “Rok odeon” sa kolegom Zoranom Cvijanovićem, a početkom 90-ih je igrala u seriji “Metla bez drške”. Ova umetnica se 1989. godine preselila u Malibu i od tada živi na relaciji SAD- Srbija, sa rediteljem serije "Metla bez drške" Vladimirom Aleksićem sa kojim ima dva sina, Damijana i Pavla. Čuo sam jeziv krik, a potom tup udarac! S ove terase je pala Neda Arnerić! (FOTO) (VIDEO) Pre par godina, Gala je doživela saobraćajku, kada je vozač naleteo na nju i naneo joj povrede, nakon čega je otišla na Bali kako bi se oporavila. Tada je govorila kako je upoznala hindu filozofiju, koja ju je osvojila. Glumica se posle dosta vremena pojavila u popularnoj humorističkoj seriji "Andrija i Anđelka", i moramo da konstatujemo da joj godine ne mogu ništa jer je i dalje veoma lepa.
Promo
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.