EDITU VARAO DEČKO, ONA POZVALA NJEGOVU LJUBAVNICU! Evo kako se predstavila...
Foto: Sonja Spasić

TAJNI AGENT IZI

EDITU VARAO DEČKO, ONA POZVALA NJEGOVU LJUBAVNICU! Evo kako se predstavila...

Pevačicu Editu Aradinović varao je dečko za kojeg je mislila da je čovek njenog života te je uzela stvar u svoje ruke i pozvala njegovu ljubavnicu

Objavljeno:

Pevačica Edita Aradinović godinama je bila u ljubavnoj vezi sa istim dečkom od koga je doživela veliko razočarenje jer ga je uhvatila u prevari. Ona je otkrila i kako se ponela kada je saznala sa kojom devojkom ju je dečko varao.

Iako ga je svuda hvalila kako je baš on čovek njenog života i kako je najbolji na svetu, ispostavilo se da je sve bila samo iluzija.

foto: Printscreen

- Nismo uspeli. Bila sam mlada. Izgleda da mu se nisam dovoljno dopadala. Mnogo me je varao. Veroavatno da ja nisam bila dovoljno dobra. Nećemo da ga krivimo sada. Ja sam bila ubeđena da je to ljubav za sva vremena jer smo odrasli zajedno. Sad smo prijatelji. Oprošteno mu je. Sigurna sam da me je varao, pričala sam sa ženama. Ja sam se sa njima lepo ispričala. Nisu one krive. Rekle su mi da mi žele da nađem nekog boljeg od njega. Ja nikada nisam prevarila svog momka - kaže iskreno Edita.

foto: Printscreen

Moja intuicija prednjači nad mojom pameti. Prvu devojku koju sam zvala predstavila sam se, rekla sam da u slobodno vreme radim kao FBI. Rekla sam imam loš osećaj, i da moja veza neće dugo trajati, te da mi pomogne da je okončam - rekla je ona iskreno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.